Köket är öppet

Copas y Tapas

restaurang
Betyg 4.6 / 5

Recensioner (120)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Suomalaisista raaka-aineista valmistettuja tapaksia, pääruoka, suomalaiset juustot ja jälkiruoka. Kaikki oli erinomaisen hyvää ja viinit sopivat täydellisesti ruokien kanssa yhteen. tarjoilijan viinituntemus ja tarinat olivat myös hauskoja ja suosittelen ehdottomasti ottamaan viinipaketin menun kanssa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 27.09.2017
Betyg: 0

Vain osittain hyvät alkupalat sekä jokseenkin mauton pääruoka jätti pienen pettymyksen maun isoin odotuksin lähdettyyn illalliseen. Nautimme menun ilman viinejä, oudoksuttamaan jäi ruoan mauttomuudesta mainitessa miten menut olivat suunniteltu syötäväksi viinien kanssa. Jäi hieman syyllistetty olo asiakkaana.

Lopulta kuitenkin ystävällinen palvelu, todella mielyttävä miljöö ja erinomaisella asiantuntemuksella valitut jälkiruokajuustot pelastivat isommalta pettymykseltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 08.06.2017
Betyg: 0

Erinomaista ruokaa ja huippuluokan palvelua. Ei voi kuin suositella! Halvaksi ei voi kyllä haukkua, koska samalla on välttämätöntä nauttia hyvää viiniä. Paikka on usein täpötäynnä, eli varaus suositeltava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 22.03.2017
Betyg: 0

Loistava kokemus.

Ensikertalaisena odotimme perinteistä tapasmestaa, mutta kyseessä on enemmänkin skandinaavinen ravintola tapashengessä.

Alkupalaksi tarjoillut tapakset eivät omalla kohdallani aiheuttaneet mitään suurempia riemunkarjahduksia, mutta seuralaiseni oli niihin erittäin tyytyväinen

Pääruoaksi nauttimamme peura olikin sitten parasta mitä olen suuhuni laittanut todella pitkään aikaan. Annos oli fantastinen esillepanoa myöten, ja en olisi heti uskonut että mitä kaikkea palsternakasta saakaan loihdittua. Lihan kypsyysaste oli täydellinen ja sen kanssa tarjoiltu puffattu ohra ja palsternakkakikkailut muodostivat lähes orgastisen kokonaisuuden.

Jälkiruoaksi nauttimani juustot olivat maukkaita, erityismaininta itse tehdystä näkkäristä, joka oli erinomaista. Viinivalikoima oli myös hyvä ja suositusviini osui kerralla nappiin.

Kolmen ruokalajin menu maksoi noin 50€ per naama, joka oli mielestäni varsin kohtuullinen ruoan ja ravintolan tasoon nähden. Budjettipaikka ei silti ole kyseessä, sillä kahden hengen mättösessioille tuli hintaa reilu 150€ viineineen. Toisaalta olen syönyt huomattavasti huonompaa ruokaa paljon kalliimmalla, joten ehdoton tuplapeukku ja suositus kyseiselle kiskalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 19.01.2017
Betyg: 0

Erinomainen ruoka, erityisesti kiitosta saa pääruokana syöty siika ja taivaallinen panna cotta. Parasta oli kuitenkin lämmin tunnelma ja mahtava palvelu. Tulemme toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 0

Monet kerrat käyneenä, joka kerta palvelun täydellisyydestä yllättyneenä suosittelen tätä paikkaa koko sydämestä!
Ruoka on ehdottomasti hyvää, ei maailmaa mullistavaa, mutta itse en ainakaan mene ravintolaan vain syömään parasta mahdollista ruokaa, vaan menen viihtymään ja täällä viihtyy!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2015
Betyg: 0

Palaamme aina uudelleen ja uudelleen, kuin tulisi ystävien luo, ei ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2015
Betyg: 0

Mentiin nimen perusteella nauttimaan espanjalaisista tapaksista, mutta hiukan jouduttiin pettymään kun kyseessä onkin enemmänkin skandiravintola, jossa "tapakset" ovat sivuosassa. Mauissa ei sinällään mitään moitittavaa, mutta seurueemme koki paikan enemmänkin bistroksi, josta saa suomalaisvaikutteista ruokaa kuin espanjalaistyylistä evästä. Tätä vasten peilaten kokemus taittui vähän keskiverroksi ja bistrokategoriassa ei asetu Helsingin kärkeen. Viinit olivat hyviä, joskin esim. Cavan hintalapulla liikuttiin aivan kipurajan yläpäässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0

Paikassa ei tosiaan ole listaa, vaan vaihtoehtoina tapaslajitelma tai menu. Otimme menut koko pöytäseurueelle.

Alkupalatapakset olivat herkulliset. Niitä olisi halunnut syödä enemmänkin. Kylmässä keitossa maistui ihanasti manteli ja ilmakuivattu kinkku lisukkeineen vei kielen mennessään. Jäin kuitenkin miettimään, missä menee tapaksen raja, kun raaka-aineet ja siten mautkin olivat suomalaisia tai lähellä sitä.

Pääruokana osa söi siikaa ja osa possua. Possut sulivat suussa, mutta annokset olivat kuulemma liian tuhdit. Jotain keveyttä olisi kaivattu. Siika puolestaan oli kevyt ja pienehkö annos. Sekin oli loistavasti valmistettu. Erityisen kiva oli, että mukana oli raparperia, jota en ennen ollut syönyt suolaisessa ruuassa.

Jälkiruokana oli taasen upea semi freddo, joka maistui hunajalta olematta kuitenkaan liian makea.

Meitä palveli ystävällinen ja iloinen tarjoilijs. Ilta sujui mukavasti ja poistuimme todella tyytyväisinä. Ensi kerralla kokeilen pelkkiä Suomi-tapaksia. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 2

Possu varsinkin oli täysin parasta koskaan. Tavallaan tiukka, toimiva ja erittäin hyvä menu. Ei voi valittaa mistään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0


Läge

Fabianinkatu 16, 00100 Helsingfors - Route
010 3220950
http://www.copasytapas.fi/

Options