Opens at 11:30

Hesburger Kallio

Betyg - / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilavat puitteet tarjoavat viihtyisän ruokailuhetken, sotkuisen niljakkaat lattiat vievät sen. Palvelu oli hyvää perustasoa ja sapuskaa ei tarpeettomasti joutunut odottelemaan

A la cartelistaa ei ollut, vaan ruukat pysty kätevästi tilaamaan valotauluilta tiskin yläpuolelta. Ruoka itsessään oli melkoista mössöä, suolaa liikaa ja majooneesia törkeän paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Kallioburgeri. Aamiaslounasta matkalla Suvilahteen viihtymään.

Meininki juurikin sitä mitä sopii kesäisenä lauantaina olettaa olevan. Edessä sälli joka on pidemmän hetken viettänyt terassilla ja nyt hämmästellään kun ei olekaan electronilla pitoa kaikkeen mitä oli tilannut. Ihme.

Vihdoin kun pääsen tilaamaan, otan kampanjahampparin mikä tällä kertaa on anguspihvihampurilainen.

Virhe. Tuote on kuiva ja mauton, lisäksi näyttää siltä että sen päältä on kävelty, litistynyt tekele, hampurilaisen irvikuva, jopa pikaruokamittakaavalla.

Yleensä nämä pitävät tasonsa päivästä toiseen, mutta nyt mentiin riman ali niin että soi. Onneksi Suvilahti tarjosi laatuleipää edulliseen festarihintaan jotta pettymyksestä päästiin..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

tämän siitä saa, kun antaa turkulaisten tehdä ruokaa. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2014
Betyg: 3

Ystävien kanssa käydessä söin itse vain ranskalaiset, koska kasvishampurilaisia ei ollut listalla. Heseruoka maistuu aina samalle, eikä tämäkään ateria aiheuttanut vahvoja mielipiteitä puolesta tai vastaan. Palvelu oli kuitenkin yllättävän mukavaa ja ystävällistä, vaikka kassalla oli pitkät jonot.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2013
Betyg: 0

Myyjän ulkoisesta olemuksesta tuli olo, että hygienia on tuttu vain tietosanakirjasta.
Tämä vaikutti myös ruokahaluun, vaikka itse annos olikin ihan perus hesetavaraa.
Ovat poistaneet lastenklubitelineestä alennuskupongit jotka sai kätevästi napsittua ravintolan sisältä ennen tilausta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.05.2013
Betyg: -1

Surkeaa.

Koin yhden surkeimmista asiakaspalvelutilanteista juuri täällä. Lämmöstä tummunut kuitti löytyi hampurilaiskäärön sisältä ja purilainen oli harvinaisen epäilyttävän näköinen. Kansisämpylä näytti siltä että siihen oltiin tökitty sormella kaksi koloa. Salaattia ei voinut sanoa edes nuutuneeksi, vaan se oli kirjaimellisesti ruskeaa.

Kävin palauttamassa hampurilaisen kassalle ja kysyin onko tämä se oikea tarjoilutapa. Myyjä ei meinannut tajuta mikä hampurilaisessa oli vikana, mutta sanoi tuovansa toisen tilalle. Noin viiden minuutin päästä tarjoilija toi 'uuden' hampurilaisen. En voinut uskoa silmiäni, sillä kyseessä oli sama hampurilainen minkä palautin, tosin nyt jo täysin kylmäksi jäähtyneenä. Tässä vaiheessa seuralaiseni raivostui ja kantoi purilaisen kassalle. Harjoittelija sanoi nenäkkäästi ettei tiedä asiasta yhtään mitään ja että heillä olisi nyt jokin syntymäpäiväjuhlan järkkäys edessä että olisi vähän kiire. Enää ei kiinnostanut syödä mitään hesen keittiöstä niin päätimme poistua rivakkaasti jättäen ytimekkäät terveiset lähtiessä. Pakkaseen poistuminen oli muutenkin fiksua, sillä siinä vaiheessa kävimme sellaisilla kierroksilla, että olisi hyvin voinut tehdä jotain sellaista mitä olisi myöhemmin katunut.

Carrols-klassikko iso carolina ei yhden puraisun perusteella omannut mitään kosketuspintaa niiden hampurilaisten kanssa, mitä aikoinaan sai carrolsista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.12.2012
Betyg: 2

Ihan perushampurilaispaikka. Kaikki tietävät, mitä ruokia Hesellä on. Itseäni eniten kiukuttaa Hesen työntekijöiden hitaus. Olen monessa ko. ketjn ravintolassa käynyt ja melkein joka kerta palvelu on ollut H I D a s t.... zzzzzz.... A! Oli mikä ruuhka tahansa, niin Hesellä vetelehditään viimeiseen asti. He ehkä eivät ole tietoisia, että PIKAruoka pitää olla nimensä mukaisesti pikaisesti saatavilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 15.05.2011
Betyg: 0

Suomessa ei ole yhtä ainuttakaan hampurilaisravintolaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.01.2011
Betyg: -4

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Helsinginkatu 28, 00530 Helsingfors - Route
044 480 9239
http://www.hesburger.fi

Options