Opens at 11:00

Itsudemo

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet

Recensioner (4)

Lauantai-illan buffet oli todella hyvä, 19,90€ sai kyllä rahalle vastinetta. Sushit olivat parempia kuin arvostelujen perusteella ennustin ja niitä oli runsaasti tarjolla, ainoastaan harmitti tuoreen tonnikalanigirin loppuminen, sain yhden ja ruokaseuralaiseni ei yhtään. Niitä ei myöskään tullut lisää vaikka kysyimme, tulimme ruokailemaan aukioloajan loppupuolella klo 20. Muuten erittäin hyvä kokemus, jälkiruokapöydän jäätelö-suklaa-moussekakkusysteemi oli hyvää lukuisten muiden jälkiruokien lisäksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.01.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kävimme lauantaina syömässä ja olemme todella tyytyväisiä tarjontaanne. Ainut negatiivinen asia oli , että lattioilla oli ruokaa. Tulemme uudestaan isommalla porukalla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.01.2018
Betyg: 0

Sushi buffet selection is huge, the buffet serving table look very cool and fresh. I like the interior of the restaurant, it mixes the Japanese traditional and modern design, espcially the Tatami looks very interesting. The teppanyaki is new to me, but I really like it since there are so much sea food to choose and only costs 28 euro. I would definitely come back. Thank you for the great buffet concept.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2017
Betyg: 0

Täydellinen ravintola. Sushit oli hyviä, lämmin ruoka myös. Laaja salaattipöytä. Teppanyaki oli erittäin hyvä! Todella monta eri merenelävää ja lihaa! ainoa asia mitä lisäisin, olisi kastikkeiden määrä, esim aiolia ja chilimajoneesia. Pöytiin voisi lisätä pippurisirottimet. Tulen ehdottomasti takaisin! Sashimipöydän voisi myös lisätä valikoimaan?? ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 17.11.2017
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Salomonkatu 3, 00100 Helsingfors - Route
09 323 32 00
http://itsudemo.fi/helsinki/

Options