Köket är öppet

Moko Market Café & Store, Punavuori

Betyg 1.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (40)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaalla syömäni Stroganoff oli kelvoton. Liha oli sitkeää11,50 eikä sitä selkeästi oltu haudutettu tarpeeksi. Annos oli myös kovin pieni ja hintaa oli kuitenkin 11,50e, eikä siihen kuulunut edes salaattia. En voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 08.03.2018
Betyg: 0

Näin huonoa ja töykeää asiakaspalvelua harvoin kohtaa edes Suomessa. Moko tuntuu vetävän puoleensa vain töykeitä työntekijöitä. Palvelu on niin tympeää, että asiakas kiusaantuu: jos viihdyt työssäsi noin huonosti, kannattaisiko miettiä alan vaihtoa? Kaikella ystävällisyydellä. Aamupalaleipä oli viereisestä alepasta ja täytteen salaattibuffan thaikkukanaa. Ylihinnoiteltu pahasti.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 21.12.2015
Betyg: 0

Lounasburgeri oli kuiva pihvi vettyneiden sämpylänpalasten välissä, aivan kauhea viritelmä ilman kunnon kastikkeita (lisää itse mutta kun ei ole hyviä vaihtoehtoja) ja sitten vetisten löysien ranskalaiden kanssa. 12e jostain burgeriateriasta johon verrattuna McDonalds ja Hese on luxusta. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 02.12.2015
Betyg: 0

Sitruunamarinoitu kananrinta burgeri, ananassalsa, aioli, lohkoperunat.
Oli todella hyä, rintaleike erittäin hyvin kypsytetty, oli mehevä ja todella maukas. Annokset haettiin työpaikalle ja annoskoko oli riittävä. Salaatti tuoretta ja erittäin maistuvaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.02.2015
Betyg: 0

Brunssilla kävin. Ruoka oli mielestäni oikein hyvää. Perheemme lihansyöjät kehuivat makkaroita. Palvelu perustasoa, mutta ympäristö mukava. En täysin ymmärrä, miksi paikka on saanut näin huonot arvostelut täällä - mielestäni kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2015
Betyg: 0

What has happened to moko brunch. Used to love this place but tried the new more expensive brunch and was really disappointed. No juice, croissants, no cold meats, no hard cheese, no jams and no pancakes!!! The coffee was cold and really weak and the flavoured water a poor replacement for orange juice. The new price includes more salads, which were ok but not great and only one contained meat , fish or cheese. Also meatballs and baked beans were on offer, but were both barely warm like the coffee.

Considering how much has been taken off the buffet, how can the new (poor) additions justify a four euro price increase!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 19€ Tillagt: 14.04.2014
Betyg: 0

Ruoka ja miljöö OK. Pitkä ja hitaasti etenevä jono brunssin maksamiseksi harmitti. Lautasen sai vasta kun oli maksanut. Toimivampaa olisi jos brunssin voisi maksaa vaikka lähtiessä ja noutopöydässä olisi lautasia!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 26.01.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.01.2014
Betyg: 0

Ruoan laatu on laskenut jo entisestään. Tuntuu että asiakkaat ovat vain tiellä, kun henkilökunnalla on niin paljon tekemistä muualla. Välillä tuntuu että pitäisi itse mennä auttamaan, kun henkiläkuntaa on liian vähän. Työntekijöiden stressi tarttuu jo asiakkaisiinkin. Taidan siirtyä lopullisesti lounastamaan muualle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.09.2013
Betyg: 0

Kiva nepalilainen, hyvä palvelu ja keskivertoa parempi sapuska. Tulisuuttakin sai ja liha oli mureaa. Tulen toistekkin ison nälän yllättäessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.07.2013
Betyg: 0


Läge

Perämiehenkatu 10, 00150 Helsingfors - Route
010-3156156
http://www.moko.fi/moko/inspiraatio/moko-market-caf-punavuori

Options