Köket är öppet

Jyvänen Myllypuro

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää safkaa ja laadukasta livemusiikkia. Tosin tilan skobeista ei lähtenyt ääntä juuri nimeksikään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2017
Betyg: 0

Palvelua ei tule pöytiin kun syömässä. . Istuttiin mieheni kanssa puoli tuntia pöydässä eikä kukaan edes tullut kysymään mitä haluamme syödä. Lähdettiin viereiseen Hesburgeriin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.09.2015
Betyg: 0

Halusimme pientä purtavaa. Tilasimme vain alkupalalistalta ruistikut + halloum ja kanan siipilat. Siipipalat oli aivan onnettoman pieniä ja niitä oli vain muutamia vaikka hintaa 8,9€! Ruistikut ja halloum ihan ok, mutta aivan ylihinnoiteltuja. Annan toki pääruolla vielä joskus mahdollisuuden. Illanvietto paikkana kuitenkin loistava paikka! Mukava miljöö, sekä henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.03.2015
Betyg: 0

Palvelu TODELLA töykeää ja epäystävällistä etenkin meitä palvelleelta vanhemmalta miestarjoilijalta. En tiedä oliko uusi, mutta hukassa oli ja ei ainakaan pelisilmää löytynyt, huumorintajulla olisi tilanteen voinut hoitaa. Tai sitten oli vain "vanha ja kalkkeutunut". Pariloitu maksa oli ihan ok, mutta en tule maistamaan toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.09.2014
Betyg: 4

Tuli kokeiltua uudestaan, tällä kertaa lounasta. Lounaalla hinta-laatusuhde kohtaa jo hyvin. Ehkä menen uudestaankin, mutta ainoastaan lounasaikaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 06.08.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Vuosi sitten kesällä käväisin yhdellä bissellä. Ei ollut tarvetta viipyä pitempään. Tarjoilija todella vihamielinen, miksiköhän? Sisätilat pimeät vastenmieliset. Terassilla voisi auringonpaisteella istua jos olisi ystävällistä henkilökuntaa!!! Ei tulis mieleenikään mennä uudestaan. Enkä suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.05.2014
Betyg: -1

Tarjoilija töykeä. Ei mitään salaattia. Muikut liian kovia koppuroita. Rasvaista. Toista kertaa ei tule mentyä. Enkä suosittele. Nuo S-ryhmän ravintolat kaikki tyynni ovat ylihinnoitelleet ruokansa ja juomansa. Pahan olon vain tuottaavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 27.04.2014
Betyg: -1

Ruoka on hyvää, mutta mielestäni ylihinnoiteltua. Tarjoilija heittelee typeriä vitsejään joka väliin, ja käyttäytyy erittäin töykeästi maksaessamme laskua. En tänne enää toiste mene, tarjoilijan vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 07.01.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Quite typical finnish suburban restaurant.
The escargots were good. Overall a bit overpriced.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.05.2013
Betyg: 0

Kahden hengen testiryhmällä perjantai-iltana yhdeksältä arvioitu paikka. Tarkoituksena syödä pientä iltapalaa ja testata oluttarjonta.

Kirjoittajalle chicken wings "hot" ja kumppanille paistettua maksaa. Annokset saapuivat kohtuullisessa ajassa - paikka oli melkein tyhjä eli keittiössä ei ollut kiireitä - ja näyttivät asiallisilta. Maksa-annos oli reilun kokoinen. Siivet olivat syötäviä, mutten todennäköisesti tilaa toiste. Kastike oli suoraan pullosta kulhon pohjalle valutettua chililitkua, joka oli aikamoinen pettymys. Maksassa ei ollut vikaa, mutta mikään mieleenpainuva kokemus sekään ei ollut. Täysin perussettiä, jota voit odottaakin saavasi ketju- ja lähiökuppilasta.

Kuten "vesi" mainitsi, salaattipöytää ei varsinaisesti ollut, mutta leivät ja levitteet olivat ruokailun ehdotonta ykköstä. Käydessämme tarjolla oli kolmea tuoretta paikan päällä paistettua leipää, joita sai ostaa mukaankin - tosin hintaa oli neljä euroa kappale. Olutvalikoima ei ollut huonoin mahdollinen, suht suppeaan listaan on valittu eri oluttyyppien edustajia ja se on plussaa. Vakavamman tai erikoisuuksia etsivän harrastajan kannattaa suunnata Puotilaan, nämä on kuitenkin nähty niin moneen kertaan.

Päivitys 4/2013 sunnuntai-iltana syödyn wieninleikkeen jälkeen. Paljon perunamuusia ja isoksi nuijittu leike - tosin liian ohueksi oman makuun. Ei turhia rehuja lautasella mistä plussa. Asiallinen annos, mutta tulenko syömään tämän toiste. Jaa, en kyllä tällä hinnalla. Jyväsestä muuten saa taatusti Suomen pienimmän capuccinon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.04.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Kiviparintie 2, 00920 Helsingfors - Route
010 76 64620
http://www.ravintolajyvanen.fi/

Options