Lunch på gång

Nepalilainen Ravintola Lumbini

Betyg 3.3 / 5

Ravintola Lumbinin herkullinen nepalilainen menu heijastaa Himalajan makujen herkkyyttä. Suosituimmat lajikkeemme ovat kana, vihannes ja tandoori. Laajan annosvalikoiman ohella voitte nauttia oluesta, viinistä tai perinteisestä lassi-jogurttijuomasta.
Otamme vastaan varauksia – oli kyseessä sitten juhla, merkkipäivä, perhetapaaminen tai bisnesillallinen. Annoksemme eivät ole ainoastaan maukkaita ja tyylikkäitä vaan myös terveellisiä. Lisäksi rauhallinen ruokailutila ja ilmapiiri keventävät varmasti mielialaanne. Meidän à la carte -menuumme on Helsingin edullisin mutta paras.
Kokeneiden kokkien valvonnan alla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta ruokaa kaikkein terveellisimmällä mahdollisella tavalla. Käytämme kolesterolitonta öljyä ja raaka-aineita. Me varmistamme optimoidun suolan, rasvan ja kalorin käytön kaikissa ruokalajikkeissamme. Tutustu rauhassa menuumme ja ilahdu sen terveellisestä ja makuvivahteikkaasta valikoimasta.


Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (76)

Aika basic. Ruoka voisi olla vähän voimakkaammin maustettua

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 01.08.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erittäin maukkaat ateriat,

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.01.2017
Betyg: 0

Tämä arvostelu koskee Lumbinin uutta ravintolaa Munkkiniemessä.
Kolme kertaa käyneenä voin todeta ruoan olevan erinomaista! Testannut niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Maustaminen juuri oikein kohdallaan, mutta ei kuitenkaan liian tukkoista, kuten Nepalilaisessa safkassa saattaa usein käydä. Annokset ovat meheviä ja todella runsaita. Tarjoilu sekä tunnelma oikein miellyttäviä.
Lounasajan hinnat ovat todella edullisia ruoan laatuun nähden. Ehdottomasti paras lounas-nepalilainen tähän mennessä omalla kohdalla!
Toivotaan että pystyvät pitämään kovaa tasoa jatkossakin yllä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.07.2016
Betyg: 0

Tyttöystäväni kanssa kävimme testaamassa Syö 10-tarjoukset, kasvis- ja liha-vaihtoehdot-> Ei moittimista, ruoka mitä mainiointa, palvelu pelitti ja tunnelma hyvä! Kolmas kerta täällä ja varmasti palaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0

Olipa hyvä Nepalilainen ravintola, maukasta ruokaa ja hyvä palvelu. Ei ole tullut vastaan aikaisemmin näin hyvää Nepalilaista ravintolaa Helsingissä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.01.2016
Betyg: -7

Täysin tasapainottomasti koostettu annos. Söin tandoorilammasta, ja annos oli yhden hengen annokseksi tasapainottomasti koottu. Parilalla tuli kohtuuton määrä, arviolta 400 grammaa lihaa, josta jaksoin syödä vain noin kolmanneksen. Liha oli sitkeähköä ja hieman kuivaa. Kastikkeita annoksessa oli liian vähän.

Annokseen ei kuulunut juuri ollenkaan kasviksia. Pienenpieni salaatti oli säälittävä ja koostui lähes yksinomaan aneemisen valkoisesta amerikansalaatista.

Myönteistä ravintolassa oli aika kaunis sisustus. Ikkunalle asetellut viherkasvit olivat hyvin hoidettuja. Nepalilainen taustamusiikki oli myös miellyttävää.

Kokemus ei ollut rahanarvoinen. Herkullisempaa ja edullisempaa lammasta saa esimerkiksi Herttoniemenrannan nepalilaisesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 30.08.2015
Betyg: -1

Ystävällinen henkilökunta otti heti vastaan.  Ruoka ja palvelu to7della hyvä. Suosittelen!!!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 16.08.2015
Betyg: -3

Perushyvä nepalilainen ravintola. Ei valittamista. Homma toimii ja maistuu. Take-away annokset hyvän kokoisia. Vielä kun järjestäisi kotiinkuljetuksen, niin olisi ihan huippu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Mix plate.
Nepskubuffetit eivät ole kovinkaan yleisiä. Täällä toimittiin niin. Kolme lämmintä, yksi niistä veggie. Vaikka olivat varmasti lojuneet jo jokusen hetken, tavara toimi. Salaattipöydästä ei lisäpisteitä täälläkään.

Palvelu oli värikästä. Tila vähän synkkä, ehkä päivä oli synkkä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.06.2015
Betyg: 0

Ruoka oli aivan huippu. Helsingin paras nepalilainen ravintola .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 06.06.2015
Betyg: -5


Läge

Vattuniemenranta 2, 00210 Helsingfors - Route
0456025561
http://ravintolalumbini.fi/Lauttasaari/

Options