Köket är öppet

Raffaello

medelhavsmenu
Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (109)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Menimme ystäväpariskunnan kanssa neljän hengen seurueena Raffaelloon syömään. Pöytävarausta emme ehtineet tehdä, mutta pitkän viikonlopun vuoksi tilaa oli 15 minuutin odottelun jälkeen, kun kaupunkilaiset olivat enimmäkseen muualla. Palvelu oli erinomaista, henkilökunta ystävällistä ja käyttäytyi miellyttävästi, ruoka ansaitsee erityisen kiitoksen maustaan ja erityisruokavalio otettiin huomioon. Voimme suositella! Hieno ja rento kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 03.01.2016
Betyg: 0

Toinen kerta meillä paikassa ja Siis en todellakaan ymmärrä noita edellisiä arvosteluja! Palvelu oli nopeaa, erittäin ystävällistä ja tunnelma oli oikein viihtyisä sekä kaksi vuotta sitten kuin nyt! Voimme todella suositella! (Tai sitten meillä oli tuuria tarjoilijan suhteen!)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.12.2015
Betyg: 0

Mieheni kanssa menimme pitkästä aikaa vanhaan tuttuun Rafaelloon syömään. Eteisessä odotimme pöytiin ohjaamista pitkään. Tarjoilijoita pörräsi vastaanottotiskin luona, eikä kukaan tervehtinyt jonossa olevia asiakkaita. Englantilainen pariskunta äänesti jaloillaan, senverran tyly oli vastaanotto. Päästyämme pöytään, kesti kauan, ennenkuin kukaan tuli meitä palvelemaan. Ruoka oli ihan ok, mutta taidamme tästedes mennä muualle. Palvelu huonoa ja pölyt pyyhkimättä kaiteilta, jotenkin nuhruinen ja masentava tunnelma. No, eipä asiakkaitakaan ollut tupa täydeltä. Tarjoilijoita jopa neljä ja kaikki yhtä tympeitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2015
Betyg: 0

Asiakaspalvelu huonointa mitä olen vähään aikaan saanut. Jouduttiin odottamaan melkein 10 minuuttia että meidät ohjataan pöytään vaikka ravintola oli ihan tyhjillään. Oltaisiin vaihdettu ravintolaa,mutta kylmyys ja pieni lumimyräkkä sai meidät pysymään sisällä. Tarjoilijaa ei kauheasti kiinnostanut ottaa tilauksia vastaan,siinäkin meni noin 20 minuuttia. Yhteensä n. 1h odottelun jälkeen ruoka saapui vihdoin pöytään. Medium+ liha oli raaka. On ollut ennen yksi lempparipaikoista,ruoanlaatu ja asiakaspalvelu pitää kyllä mut poissa kyseisestä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 15.12.2015
Betyg: 0

Töykeää palvelua, tarjoilija ei osannut kunnolla suomenkieltä ja käyttäytyi todella tylysti, ruoka tökkäistiin pikaisesti pöytään ja oli ärtyneen oloinen, minkäänlaista palveluun kuuluvaa hymyä ei näkynyt. Annokset mauttomia ja erittäin pieniä hintaansa nähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 31€ Tillagt: 10.12.2015
Betyg: -1

Mitä tälle ravintolalle on tapahtunut? Aiemmin ruoka on ollut hintansa väärtti, mutta nyt kokemus oli jotain ihan muuta. Kana cesaer- salaatissa oli kuivaa ja mautonta. Annos oli myös todella pieni pääruoka-annokseksi. Sienipasta oli mättömössöä, jossa ei juurikaan sieniä näkynyt. Vaikka tarjoilija kahvit huonon ruokakokemuksen korvikkeeksi tarjosikin, ja vaikka tietenkään surkea ruoka ei ole tarjoilijan vika, niin ehkä myös sanat 'olen pahoillani' tjms. olisi paikallaan opettaa asiakaspalvelussa työskentelevälle henkilöstölle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.11.2015
Betyg: 0

Cityn Syö10 - päivien ollessa taas täällä, tuli mieleen viimevuotinen kokemus Raffaellosta. Kävimme siis halvan hinnan innoittamina testaamassa ravintolaa ystäväni kanssa, paikka oli molemmille uusi tuttavuus.

Paikka itsessään on ihan viihtyisä ja hyvällä paikalla. Siihen positiiviset puolet jäävätkin. Palvelua oli vaikea saada ja reilun tunnin mittaisen visiittimme aikana meitä palveli neljä eri tarjoilijaa. Juomatilaus otettiin ja unohdettiin ilmeisesti saman tien, seuralaiselleni tuotiin ensin väärä ruoka, laskua ei meinattu tuoda edes pyytämällä yms.

Ruoka (kympin päivien menun pasta-annokset) oli mitäänsanomatonta ja einesmäistä. Ei pahaa, mutta hyvin kaukana minkäänlaisesta makuelämyksestä. Missään nimessä en maksaisi listahintaa, tai edes sitä kymmentä euroa, enää uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.10.2015
Betyg: 0

Esikypsennetty maissikana, kova ja kuiva. Perunat suolattomat. Joskus aikanaan siellä oli maukas ruoka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet. Salaattipöytä oli vain vihreä salaatti, tomaatti, kurkku ja perunasalaatti. Keitto oli ok, samoin leipä. Lämmin ruoka, joka oli wienerleike, oli kuvaa lihaa paksun, kuivan korppujauhokuorrutuksen sisällä. Ei ollut apua majoneesikastikkeestakaan. Sanoessani tästä tarjoilijalle, hän sanoi, joo, kuivaa on, siksi en koskaan syö sitä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.02.2015
Betyg: 0

Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, vaikka ravintola oli täysi. Tilaamamme ruoat (pastaa&äyriäisiä ja tattipasta) olivat maukkaita ja kaikinpuolin hyvät annokset. Erityiskiitos mukavalle ja ammattitaitoiselle tarjoilijalle, joka suositteli viiniä ja jälkkäriä, suositukset osui nappiin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.02.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Aleksanterinkatu 46, 00100 Helsingfors - Route
0107664700
http://www.raffaello.fi

Options