Closed now

Sikke's

Betyg 4 / 5

Recensioner (1)

Sikke's on ihana tuulahdus tyylikästä rentoutta yläluokkaisessa Eirassa. Ravintola oli vasta avannut vierailumme aikana ja haki vielä muotoaan. Saimme varaamamme pöydän ikkunan vierestä, josta oli mukava tiirailla ulos lämpimään kesäiltaan. Sikke'sin sisustus on hyvällä tavalla retroa ja kutsuu istumaan ja viettämään iltaa tyylikkään olohuonemaisessa tunnelmassa.

Illallisemme aikana meitä palveli kaksi eri tarjoilijaa, joilla oli havaittavissa ehkä hieman alkukankeutta. Tarjoilusta puuttui tietty ryhdikkyys ja arvokkuus, joka tällaiselle paikalle olisi suotavaa. Laitoin tämän ravintolan tuoreuden piikkiin ja toivon, että siinä on hieman petrattu. Tilasin kasvisannoksen ja lisukkeeksi ranskalaiset perunat. Niiden kanssa valitsin mielenkiintoisesti järjestyksettömältä viinilistalta perusvarman rieslingin. Ruoat saapuivat melko nopeasti huolimatta siitä, että ravintola oli täysi. Asettelu ja astiasto oli erinomaisen kaunista, ja vegestä tosiaan löytyi makua! Ihanassa balanssissa rasvaisuutta ja hapokkuutta tuoreissa kasviksissa. Jälkiruoaksi valitsimme kumpikin talon munkit, jotka olivat ihanan täyteläisiä ja niiden kanssa tarjoillut lisukkeet nostivat perusjälkkärin uudelle tasolle.

Sikke's on vaihtuvan menunsa, taidokkaiden ruokiensa ja ihastuttavan miljöönsä vuoksi ehdottomasti monien visiittien arvoinen paikka. Tällaisia mutkattoman tyylikkäitä paikkoja ei ole koskaan liikaa, vaikka niitä onkin noussut viime vuosina ilahduttavan useaan kadunkulmaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2019
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Tehtaankatu 34, 00150 Helsingfors - Route
09 6128 6000
https://sikkes.fi/

Options