Okänd

Lounaskahvila Sapusca

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (31)

Olin lounaalla reilu viikko sitten. Lounaalla tarjottiin Burgundinpataa ja paistettua lohta. Burgundinpadassa oli enemmän possua kuin nautaa. Käsittääkseni Burgundinpata valmistetaan naudan lihasta. Lohta sai ottaa vain yhden palan. Kanttarellirisotosta ei juuri sieniä osunut lautaselle. Salaattipöytä oli perusmallia (huonohko minun makuun), vähän jo vanhaa tavaraa mukana. Lähistöltä löytyy paljon laadukkaampia lounaspaikkoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2017
Betyg: 0

Tässä ravintolassa todella huippu palvelu ja ruoka tarjolla .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.09.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Usein hyvä ruoka ja hyvät salaatit. Iso miinus kuitenkin kasvissyöjien erittäin huonosta huomioinnista. Esim. ma 9.11. ruokalistalla vaihtoehtoina mm. liha-kaalikääryleitä, jauhelihapihvejä ja kana-kasviskeittoa. Samlla myös salaattipöydässä kinkkisalaatti. Jäi kala-kasvissyöjän lautanen melko tyhjäksi. Kysyttäessä kasviruokaa osoitettiin lisäkevihanneksia.
Lisäksi miinusta ruokalistan vähäisestä vaihtelusta. Mm, lohikeittoa joka ikinen perjantai.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paras kotiruoka Myyrmäessä . ..!! Iso siisti paikka . Loistava muusi , kotikaljaa , salaattipöytää ... Ja kaikista tärkeä huippu asiakaspalvelu ... Mielummin maksan 9.9 euro ja syön Sapuscassa , eikä jossain laivan surkeassa 40 euro seisovassa pyötässä . Tervisin virolainen ryhmä ..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.08.2015
Betyg: -1

Kyltit löytyy mihin asiat palautetaan,. kauppakeskuken puoleisen oven vierestä. Lounaaseen sisältyy myös keitto, löytyykö Pasilasta? Hyvä salaattipöytä. Ruoka erinomaista. Ruokala riittävän tilava, etkö uskalla istua muiden ruokailijoien vieressä, nimimerkille Tuntematon 24.7.2015 ?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.07.2015
Betyg: -1

Aika lailla perus lounas-mättöä, mielestäni ei aivan aikaisempien arvostelujen veroinen. Lounaan hinta 9,9 e on mielestäni hieman liikaa laatuun nähden. Jos vertaan esim. Pasilan lounasravintoloihin, niistä saa parempaa ruokaa n. euron halvemmalla. Lounaana ollut pippurileike oli Sapuscassa perus lounaravintolan tapaan aika kuiva ja salaattipöytä ei kovin kummoinen.

Ruokala on aika pieni ja tuntuu olevan lähinnä eläkeläisten suosima. Linjasto on hieman sekava, jos tulet sinne ensi kertaa: mitään kylttejä ei ole missään mistä aloitat, missä on astianpalautus ja mistä löytyy jälkiruoka.

Ruoka oli kuitenkin ihan OK, mutta ei mitenkään erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.07.2015
Betyg: 0

Huippupalvelu! Hyvä ruoka ja jälkkäri. Hinta- laatusuhde kohdallaan. tullaan varmasti uudelleen kun liikumme siellä päin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.06.2015
Betyg: -1

Tosi Mukava, Lämmin ja Ihana palvelu ja hyvä sapuska;D - terv. se täti-LILA kepukoineen;)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.04.2015
Betyg: -1

Erinomaista ruokaa ja tosi ystävällinen palvelu. Vaikka paikka ei ole viihtyisin mahdollinen, tähän hintaan aivan huippusafkat!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.09.2014
Betyg: 0

Huippupalvelu! Hyvä ruoka. Paikka voisi olla viihtyisämpi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap


Läge

Jönsaksentie 4, 01600 Vanda - Route
http://www.sapusca.fi