Opens at 10:30

Ton Khaow

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Vegan

Recensioner (3)

King Thai katosi jonnekin ja tilalle on tullut Ton Khaow. Söimme perusannokset, punainen- ja vihreä tofucurry, ruoka oli aivan yhtä hyvää kuin aikaisemmin paikassa olleella Korphailla. Tarjoilu oli hyvin vähäeleistä mutta asiallista. Ravintolasta sai myös keppanaa ja siideriä, vakkari mesta.
Arvioni on alakarte listalta, lounas buffet valitettavasti vain keskinkertainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.04.2017
Betyg: 0

Rakastettu Korphai on poissa ja tilalle on noussut thaimaalainen buffetravintola Thon Khaow. En oikein tiedä miten tätä luonnehtisi. Yrittääkö ravintola hiukan liikaa, sillä erilaisia ruokia varmaan 15 erilaista. Keitosta, sushiin, kevätkääryleisiin ja erilaisiin thaimaalaisiin punainen, keltainen, vihreä ja tofu curry annoksiin.

Kaikkia vaihtoehtoja kuvaa hyvin keskinkertaisuus. Ei mitään huonoa joskaan ei mitään hyvääkään. Ehkä ruuan laatua saisi parannettua jos valikoimaa supistaisi ja koittaisi pitää esim. 6 vaihtoehtoa parempana. Mieleen tulee esim. Vaasankadulla sijaitseva TukTuk jossa on vain 3 vaihtoehtoa, mutta ne ovat niin taidokkaasti väännettyjä että paikkaan tulee suunnattua aina kun mahdollista.

Palaute tuskin tavoittaa ravintolaa kielimuurin takia, mutta toivoisin tosiaan buffetin karsintaa ja jäljellä olevien vaihtoehtojen karsintaa. Hinta on tällä hetkellä kipurajoilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.03.2017
Betyg: 0

Erinomaiset curryt! Annokset ovat suuret ja todella edulliset (sekä aina yhtä hyvät).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.12.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Helsinginkatu 4, 00101 Helsingfors - Route
044 2422879
http://tonkhaow.fi/