Opens at 11:00

Trattoria Corretto

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kanapasta lounaalla hyvä mutta hieman turhan hapokas. Miinus palvelun hitaudesta, vaikka lounasaika ei annoksen tuleminen saisi kestää varttia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 07.09.2017 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Todella hauska paikka keskellä Hietalahden Kauppahallin pöhinää. Ruoka on yksinkertaista, mutta todella maukasta ja tuoreista raaka-aineista valmistettua. Viinivalikoima on ok, jos edullinen, kevyt ja mehuinen talonviini ei miellytä. Olen käynyt Correttossa nyt kaksi kertaa syömässä ja aion ehdottomasti käydä jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2016
Betyg: 0

Loistava paikka! Muutamalla käyntikerralla tullut testattua lounas ja a la carte. Ruoat hyvän makuisia eikä turhaa kikkailua havaittavissa. Lisäksi hinnat ovat erittäin kohdallaan. Täydellinen halliravintola jossa voi syödä ja nauttia lasin hyvää viiniä. Edellinen kommentoija frankb ei tainnut mainita mitään pizzan mausta. Pizza erittäin hyvän makuinen ja helppo syödä. Tämän takia taikinan "pehmeys" ei varsinaisesti haittaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.12.2015
Betyg: 0

Pizza looks fine cosmetically - but pretty lousy.

Tomato sauce was one step beyond ketchup - was pretty cold on arrival (not busy) - crust LOOKED good - but was the consistency of soft bread - even though asked for 'ben cotto'

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.12.2015
Betyg: 0

Todella hyvä ruoka ja mukavat miehet

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.12.2015
Betyg: -1

Lämminhenkinen italialaisravintola keskellä hallia. Plussaa pöytiin tarjoilu, joka oli ystävällistä ja nopeaa. Lasagna classico todella herkullinen, pizza ohutpohjainen, kunnolliset raaka-aineet ja hinnatkin sen mukaisesti yli 13€. Italialainen musiikki toi tunnelmaa. Täällä ei istuta pitkää iltaa, mutta lyhytkin ravintolavisiitti toi hyvän fiiliksen ja täytti tehtävänsä: hyvä ruoka, parempi mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 22.11.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsingfors - Route
+358 400238660
https://www.facebook.com/Corretto.Trattoria

Options