Opens at 11:00

Vltava

Betyg 2.9 / 5

Recensioner (86)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin ja sain lounaslistalta Vltavassa 20. 8.2015 ahventa ruispinnalla. Ahven ja perunat olivat kylmiä, kylmä lautanen, nuhruista ja paistettu varmaan tunti, pari sitten. Porkkana ja muut olivt ylikypsiä. Söin nälkääni enkä piruuttani palauttanut annosta - urputin tarjoilijalle. Tästä suorituksesta tulisi kokille antaa potkut asiakkaan halpuuttamisesta.
Vai onko niin, että S-korttiasiakkaat saavat huonomman kohtelun?

Edellisenä päivänä Keravan Rosson lihapullat olivat umpisuolaiset. urputin sielläkin.

Ei näytä hyvältä putiikkinne ravintoloiden kokkitoiminta.

Pitkälahden uusittu Apsi oli positiivinen ylläri verrattuna aiempaan.

Onko ravintoloissanne TODELLA häränlihaa, muistanette, että härkä on kuohittu sonni, joten härkänne on ihan aikuisen oikeesti nautaa.

Tämän postaan myös eat.fi, jonne voinette toimittaa vastineenne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 20.08.2015
Betyg: -1

hyvin saatiin pöytä ilman varausta perjantai-iltana. Tarjoilijalla ongelmia maksupäätteiden kanssa joka aiheutti hidasta palvelua. Muuten osaava tarjoilija, suositteli hyvät viinit ruokien kanssa. Alkuun syödyt valkosipulikeitto maukasta, ainoana miinuksena oli keitossa oleva leipä joka mennyt mössöksi. Miehen suosikki rapeaksi paistettu häränrinta ei pettänyt tälläkään kertaa. oma ylikypsä porsaanniska suli suuhun ja sopi kastikkeeseen. Lämmin suklaakakku olisi voinut olla suklaisempaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.08.2015
Betyg: 0

Rumasti ylihintainen. Otin kanasalaatin (17 euroa), maku ihan perustasoa ja annos keskikokoinen. Vastaavaa, ja monissa paikoissa myös isompaa annosta, saa muualta kuitenkin 25-30% halvemmalla, eli kokemus kokonaisuutena kallistuu ylihinnoitellun puolelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.04.2015
Betyg: 2

Aiemmasta kerrasta täällä olikin vierähtänyt vuosia. Päädyimme jälleen tuohon samaan Mixed Grill annokseen joka jälleen täytti vatsamme ja makukin oli kohdillaan nyt myös suola. Annos oli pienentynyt tässä vuosien varrella, makkaraa vain yhtä laatua ja broileri poistunut kokonaan. Kastikkeita oli nyt vain kaksi.
Jälkiruuaksi OmenaStruudelia ja vanilja jäätelöä. Hyvää!
Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli pöytään erittäin nopeasti. Aika ruuhkainen paikka, jos varman päälle haluaa pelata niin kannattaa varata pöytä.

5.8.2012
Syötiin Mixed grill tšekinmaan tapaan kahdelle. Annos sisälsi: Häränrintaa, savustettua porsaan kassleria, broilerin koipea, Vltavan makkaraa, bratwurstia, etikkakurkkuja, haudutettua punakaalia ja kastikkeita. Lisäkkeet sai vielä erikseen valita perunoista - salaattiin. Aika hyvän kokoinen liha-annos sieltä pöytään saapuikin. Lisäksi pöytään tuotiin kolmea eri kastiketta ja tietenkin lautasella valitsemamme lisäkkeet. Hyvän makuinen annos ja kokokin kohdillaan. Jotkut lihat vaativat hiukan lisää suolaa muuten hyvä.
Ravintola hiukan sekavan oloinen ja näin esikertalaisena sai seikkailla kerroksesta toiseen ennenkuin löysi ruokailu puolen. Palvelu toimi ihan kohtuullisen hyvin.
Kyllä täällä voisi toistekin poiketa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.04.2015
Betyg: 1

Todella hyvää ruokaa, viihtyisä paikka, ammattitaitoinen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 0

Kävin ensimmäistä kertaa tässä paikassa ja vaikutti viihtyisältä. Mutta kun tilasin juotavaa nii asiakaspalvelu oli huonoa, kysyin juotavista millaisia ne olivat ja nainen tiskin takana palveli todella nihkeästi puhuen niin kuin alempi arvoiselle ihmiselle ja tunsin oloni ei tervetulleeksi koko paikkaan. Join yhden juotavan ja toista en halunnut mennä tilaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2014
Betyg: 0

We looked for an evening snack with my friends and had soup, a sandwich and a salad. It was okay, but quite uneven taste in the dishes - some needed more salt/pepper and some had too much. Service okay and overall okay atmosphere.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.12.2014
Betyg: 0

Aivan mitään sanomatonta moskaa. Mitä muutakaan voi odottaa S-ryhmän "ravintolalta".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 16.12.2014
Betyg: -4

Olimme liikenteessä illalla. Palvelu melkoisen tympeää, asenne tarjoilijoista järkkereihin oli nihkeä. Hintataso juomissa melko kallis. Ottaen huomioon sijainnin, niin toki suhteessa siihen normia. En kuitenkaan ulkopaikkakuntalaisena keksi syytä miksi poiketa toiste. Nytkin paikka valikoitui sijaintinsa vuoksi. Ruokapuoli jäi siis kokeilematta siihen en ota kantaa. Vaikutelma tarjoilusta ja ilmapiiristä jäi kuitenkin negatiiviseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2014
Betyg: -3

Lounaslistalla on tavallisesti keitto, liharuoka sekä toinen liha/kala/kana-ruoka. Monesta muusta lounaspaikasta poiketen täällä on tarjoilu ja jopa pöytäliinnat, mikkä luo ravintolan muita puitteita arvokkaamman vaikutelman. Ystävällinen palvelu täydensi vaikutelmaa. . Ruokalista ei pyrikään olemaan tsekki, henkeä on ehkä tavoiteltu runsaalla rasvan/öljyn ja monen mielestä turhankin maltillisella mausteiden käytöllä. Lista on lihavoittoinen, kasvissyöjälle ei ole joka päivä tarjottavaa.

Muusin kera tarjoiltu lindströmin pihvi oli vähämausteinen ja rasvainen, muuten kylllä maittava. Punajuurta ei pihvissä näkynyt eikä maistunut!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.08.2014
Betyg: 0


Läge

Elielinaukio 2, 00100 Helsingfors - Route
010 766 3650
http://www.vltava.fi/

Options