FooDsGooD

1 Recension

Badges

Blog link

Recensioner (1)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Retro Iso Omena

En pysy enää laskuissa siitä, kuinka monta kertaa olen joutunut tässä paikassa pettymään. Koska Isossa omenassa on huonot ravintolavaihtoehdot, käymme täällä usein, vaikka ruoka ja palvelu on ala-arvoista.

Olen aiemminkin tilannut tässä paikassa pihvin, joka oli kauttaaltaan palanut ja maistui järkyttävältä. Annoin asiasta palautetta, mikä otettiin vastaan hyvin, ja sain annoksen puoleen hintaan. Ajattelin, että tällä kertaa parila olisi putsattu oikeaoppisesti, joten tilasin samaisen pihvin. Tilasin siis ylihinnoitellun lehtipihvin, valkoisia papuja ja maalaisranskalaisia. Parasta annoksessa olivat maustevoi ja ranskalaiset, joiden oheen tilasin majoneesin. Pystyin syömään pihvistä puolet, jonka jälkeen en enää maistanut mitään muuta kuin kitkerää käristettä, joten oli lopetettava. Kitkeryys kirveli silmiä. Sanoin asiasta tarjoilijalle, joka ei edes pahoitellut asiaa, vaan sanoi pihvin valmistustavan tuovan pihville ominaisen maun. Palaneen maun?! Kyllä, me tiedämme mikä ero on parilalla valmistetulla pihvillä ja palaneella paistorasvalla paistetulla pihvillä.

Lisäksi emme saaneet edes alkuun tarjoiltavaa leipää ja sen oheen dippiä. Huomautin tästäkin tarjoilijaa, joka sanoi asian "vain unohtuneen". Pyysin huonosta ruoasta ja palvelusta alennusta, mutta tarjoilija "ei voinut antaa" minkäänlaista korvausta. Olin järkyttynyt! Maksoin ruoan ja juomat ja lähdin. Tällä kertaa viimeisen kerran.

On kyllä paikka mennyt tasaisesti alaspäin. Ennen jokseenkin pelasti palvelu, mutta nyt ei ole sitäkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.04.2016
Betyg: -1


Bilder


Followers