Opens at 12:00

Yes Yes Yes

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (2)

Yes yes yes jätti hieman ristiriitaiset tunnelmat. Ravintola on omaan makuuni todella tyylikäs ja sisustukseltaa omaperäinen sekä viehättävä. Tarpeeksi hipsteriyttä, mutta selkeät linjat sekä värit. Avokeittiö on hauska lisä, kunhan kokit muistavat jättää ronskimmat vitsit takahuoneeseen. Ovella meidät otettiin vastaan erittäin ystävällisesti ja ohjattiin pöytään. Pöydät ovat tosiaan todella lähekkäin, joten yksityisyyttä ei tässä ravintolassa saa.

Tilasimme parit alkuruoat, tandooriuunissa paistettua leipää sekä parit pääruoat. Yes yes yesin annokset on tarkoitettu jaettavaksi, joten annoksia kannattaa tilata reilummin, jos on oikeasti nälkä. Annokset eivät ole pieniä, mutta eivät missään nimessä tavallisen pääruoan kokoisiakaan. Lisäksi kaikkia ravintolan erityyppisia makuja on kiva napostella yhdessä ja miettiä, mikä paletti omaan suuhun sopii.

Kaikkia ruokia yhdisti kekseliäisyys ja monipuolisuus, sekä hieman erilaisemmat raaka-aineet. Kaikki olivat erittäin laadukkaasti valmistettuja, joten näistä täytyy vain löytää ne maut, joista itse pitää. Pari hutia tuli meillekin, mutta esimerkiksi halloumiranskalaiset ja tandooriuunissa paistettu leipä olivat tajunnanräjäyttävän hyviä. Niitä olisi voinut tilata vaikka toiset annokset saman tien.

Illasta Yes yes yesissä tulee melko hintava, jos haluaa syödä nälkäänsä, sillä annoksia joutuu tilaamaan kahdelle henkilölle n. 6-8. Tämä poislukien ravintola on kaikin puolin oikein viehättävä, ja listakin uudistuu aika ajoin, joten kyllästymään ei pääse. Kokonaisuutena jäin hieman miettimään, olivatko kaikki ruoat hintansa arvoisia, mutta jos laskun loppusummalla ei ole niin väliä, Yes yes yes on käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2019
Betyg: 0

Yes yes yes oli mukava kokemus. Porukkaa käännytettiin ovelta pois melko paljon, sillä paikka oli niin laitoja myöten täynnä. Tuli fiilis, että on etuoikeutettu kun mahtui pöytään. Tunnelma oli hyvä ja tarjoilu rentoa. Tarjoilijamme jopa himmensi valoja pyynnöstämme, valaistus oli ehkä tunnelmaan nähden hieman kirkas tästä huolimatta.

Yksinkertaiset ruuat twistillä saivat 3 ruokailijaa varsin tyytyväiseksi. Söimme vähemmän kuin ajattelin, tilasimme ensin muutamia ruokia tarkoituksenamme tilata matkan varrella lisää, mutta oikeastaan unohdimme koko asian, kun hitaan ruokailun jälkeen olimmekin jo vähästä täynnä.

Suomalaista oman tilan käsitettä ei tuntunut olevan, sen verran tiiviisti saatiin istua. Mutta se on oikein hyvää vaihtelua ja sopi jaettavan ruuan kanssa hyvin ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 2

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Iso Roobertinkatu 1, 00120 Helsingfors - Route
09 61285130
https://www.yesyesyes.fi/

Options