Köket är öppet

Martina Hyvinkää

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (27)

Hyvä salaattipöytä ja palvelu pelasi. Ravintola usein täynnä mutta kiireessäkin hommat hallussa ja kiva fiilis

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0

Hyvä ruoka ja palvelu. Maukas ja runsas salaattipöytä.
Kaarlo

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaaksi listalta lihapullat. 20 minuutin odottaminen vaikka ravintolassa alle 5 asiakasta. Ei riitä lounastunti täällä asiointiin.
Lihapullat OK, pastasta unohtui maku, edes suolaa ei muistettu laittaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Palvelu oli oikein mukavaa, mutta ruoka ei miellyttänyt kauheasti. Paikalla ei ollut kuin kaksi muuta seuruetta meidän lisäksemme. Tilasimme juustoburgerit ja uskon, että kotona itse tekemälläkin saisi paremmat. Pihvi oli kova ja kuivahko köntti. Ranskalaiset ja majoneesi hyvät, mutta niitä liian vähän. Kaverini sai alkupalaksi kaksi gluteenitonta leipää, jotka olivat todella kuivia ja kovia, eikä mitään kastiketta ollut. Gluteeniton hampparisämpyläkään ei kuulemma ollut kummoinen.

Voisin mennä uudestaan joskus, mutta tilaisin jotakin muuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 07.02.2015
Betyg: 0

Perus Martinaa, eli sanoisinko ei loistokkuutta, mutta ei mitenkään huonokaan. Ruoka oli "ihan hyvää" ja erityisbonus ystävällisestä sekä huomaavaisesta palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 24.08.2014
Betyg: 0

Ystäväni kera kävin tässä hyvällä paikalla olevassa ravintolassa. Sisustukseltaan hivenen vanhahtava, mutta kuitenkin miellyttävä. Omaan makuuni riittävästi yksityisyyttä, myöskin kohtuuttoman kovalla raikaava taustamusiikki puuttui. Saapuessamme ravintolassa oli n. neljä seuruetta. Pöytään istuunnnuttuamme stressaantuneen oloinen nuori tarjoilijatar ilmoittaa heti ensimmäiseksi, että tänään on varauduttuva odotukseen. Itse tilaan listalta Martinan pippuripihvin saatesanoin : " ei sitten tarvitse ihan koppuraksi käristää, eli saa olla mediumkypsyyttä". Ystäväni ottaa pizzan, Margaritan. Tarjoilija neuvoo meidät aloittamaan salaattipöydästä. Nahistuneita kasviksia ei kuitenkaan voi hyvillä mielin syödä, joten meidän osaltamme salaatti pysyy patonkilinjalla.

Odotamme n. 30 minuuttia ja saamme ruokamme. Olemme iloisesti yllättyneitä, sillä odotimme ruuassa kestävän reilusti pidempään. Pihvini osoittautuu heti rimanalitukseksi. " Koppuraksi" käristetty pihvi ei edes etäisesti muistuttanut ravintolatason annosta. Ystäväni pizza ei myöskään ollut syömäkelpoinen: reunoilta mustunut ja keskeltä omituista "leipämäistä mäiskettä" -> kokilla varmasti TODELLA huono päivä!

Illan aikana tarjoilijamme oli ehtinyt jo vaihtua. Ainoastaan hänen vilpittömät pahoittelunsa ja huumorintajunsa estivät ruokailumme täydellisen epäonnistumisen. Olen käynyt Martinassa vuosien aikana usean kerran aikaisemminkin. Mikään loistoravintola se ei ole koskaan ollut, mutta aina aiemmin ollut kohatlaisen hyvä kokemus. Tällä kertaa ruoka oli sanalla sanoen syömäkelvotonta. Menee kauan ennen kuin uskaltaudun uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 06.05.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 31.01.2013
Betyg: 0

Ystävällinen henkilökunta. Ulkomaalaisia ravintolan henkilökunnan väkeä voisi kouluttaa hieman paremmin. Eräs tarjoilijanainen sanoi että lounaalla oleva spagetti on gluteenitonta, mikä pisti epäilyttämään onko todella näin vai oliko kielimuuri välillämme? Gluteenia kun ei saisi olla ripaustakaan ruuassa keliakiaa sairastavalla. Puhumattakaan jos on vehnäallergia, niin tällöin se olisi hengenvaarallista.
Ruoka maistuvaa, joskin mielikuvitukseton esillepano.
Pöydät aika lähekkäin toisiaan (ahdasta).
Lounaslistalla olisi kiva jos lukisi erikoisruokavaliomerkinnät (laktoositon, gluteeniton, maidoton ym).
Monesti koko seurue menee siihen ravintolaan jossa erikoisruokavaliolla olevakin voi jotain syödä.
Salaattipöydän valikoima hyvä ja monipuolinen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.01.2013
Betyg: 0

Hyvää ja helppoa ruokaa. Menu sopivan monipuolinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2012
Betyg: 0

Broileripihvi lisukkeineen oli hyvää. Tunnelma olisi varmaan illalla parempi, kun on isot ikkunat suoraan vilkkaalle kadulle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2012
Betyg: 0

Läge

Hämeenkatu 2-4, 05800 Hyvinkää - Route
020 7994023
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-hyvinkaa