Okänd

Cafe Voca

Betyg 1.1 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme lounaalla, saman ruoan olisi saanut tehtyä kotona alle kahdella eurolla. Ruoka haaleaa ja ylikeittynyttä, tilauksen jälkeen ruoka edessä kahdessa minuutissa. Annoskoko pieni, mausteita ei ollut. Palvelu oli ystävällistä tosin, joten kahvilla voisi kai piipahtaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.06.2015
Betyg: 0

Hain pikkupurtavan ja trippimehun jotka maksoivat 5,40€,myyjä oli kuin olisi yhden pilaantuneen sitruunan syönyt ja toista aloittamassa.Mozzarella patonki oli pieni ja maistui pahville.Enpäs käy enää

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.01.2015
Betyg: 0

Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä iso plussaa, ja terassilla viihtyy pidemmänkin

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 30.09.2011
Betyg: -2

Palvelu vaihtelee. Välillä suomeksi asioiminen on haastavaa, välillä tarjolla on vaikka mitä herkkuja, välillä tiskit tyhjänä. Kiva rauhallinen tila kuitenkin, ja terassilla viihtyy pidemmänkin aikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.09.2011
Betyg: 1

Uuden Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä plussaa. Palvelun taso kuitenkin vaihtelee melkoisesti ja on pahimmillaan ollut huonoa ja tylyä, riippuu kuitenkin varmaan päivästä ja siitä, kuka sattuu olemaan tiskin takana. Ihan kiva valikoima erikoiskahveja ja syötävää, mutta hinta-laatusuhde kokemuksen huomioonottaen ei aina ole ollut kovin kaksinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 11.02.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Vapaudenkatu 49-51, 40100 Jyväskylä - Route