Opens at 10:30

Pizza Best

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (11)

Viihtyisä paikka ja hyvä palvelu, mutta. ..

Vähän nihkeä kuva jäi lounaasta, sama pizza (omituisilla täytteillä, en nyt saa päähäni mitä) seisoi ties kuinka kauan pöydässä, kanankoivet olisivat kaivanneet lisää mausteita ja paistolämpötilaa, ranskalaiset oli ihan ok. Kun uusi pizza vihdoin todella pitkän odottelun jälkeen saapui tarjolle oli se sentään hyvää muttei mitenkään erityistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.10.2016
Betyg: 0

Pizzat mennyt huonoon suuntaan. Niitä ei tehdä enää rakkaudella. Pizzani oli kylmä ja haisi kannen avatessa pahalle ja maistui myös oudolta. Täytteet oli selvästi pilaantuneet tai vanhentuneita. Tomaatin paloissa oli isot kannat. Maha meni heti sekaisin. Loppupizza meni roskiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.01.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Muuten pidän mestasta ja monesti siellä syönyt ja kelpo ruokaa aina saanut. Viihtyisä sisätila ja palvelu on pelannut. Ruoat ovat hieman ylihinnoiteltuja enkä tämän päiväisen käynnin jälkeen toista kertaa enää koskaan kun minä ja toinen seurueestamme saimme todella pahoja vatsan väänteitä kanasta tai smetana kastikkeesta. Ja pari kertaa aiemmin olen saanut homeen makuista pitsaa. Taidan vaihtaa mestaa..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 21.12.2014
Betyg: 0

Aina ennen olimme saaneet todella hyvät pizzat joten tilasimme taas uudelleen ja tällä kertaa saimme homeen makuista pizzaa. Soitimme perään ja saimme kuulla pelkkää selittelyä "tuoreista raaka-aineista",suostuivat tuomaan tilalle kebabit,aika turhaa sekin koska paha olo oli jo pelkästä ajatuksesta että on syönyt pilaantunutta ruokaa. Eipä tee mieli uudestaan tilata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.07.2014
Betyg: 0

Pizzassa vähän täytteitä. Pohja paisto melkein läpi. En tilaa enään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.10.2013
Betyg: 0

Tilasimme pizza bestistä 2 pizzaa kotiinkuljetuksella. Molemmissa pizzoissa pohjat olivat palaneet ja täytteitä oli niin vähän että pohjan pystyi näkemään keskeltäkin. Toiseen pizzaan pekonia oli laitettu huikeat 3 parin sentin mittaista siivua, kun taas toisesta pizzasta puuttui lisätäyte, josta kuitenkin veloitettiin. Nälkä ja vitutus jäi. Ei enää ikinä tämän paikan ruokia! Menkää ihmiset kebab houseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.07.2013
Betyg: 0

Lounaalla maukasta perusruokaa + pizzaa. Noutopöydän ruoka saisi olla lämpimämpää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 18.01.2013
Betyg: 1

Iskender kanakebab. "Leipä" oli pizzapohjaa, kanaa ehkä se 4 palaa. Annos kylmä ja erittäin pieni painon 200g salaatteineen.
Lähinnä vitsi koko annos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.01.2013
Betyg: -1

Muutaman kerran Jyväskylän parhaan pizzerian arvon Citylehdessä voittanut pizzeria Lutakossa. Pizzalista osin omaperäinen.
Pizzat ja kebabit hyvää Jyväskylätasoa.

Pidemmät arviot
http://lukanlusikassa.blogspot.com/p/sivukartta_13.html

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.04.2012
Betyg: 0

en suosittele kenellekään! haimme 2 pizzzaa jotka olivat kylmiä ja toisen pizzan pohja oli myös palanut.täytteet maistuivat siltä että ne ovat seisoneet monta päivää..pohja mauton..olimme todella pettyneitä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.11.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Schaumanin puistotie 10, 40100 Jyväskylä - Route
014-610 068
http://www.pizzeriabest.com/