Okänd

Ravintola-Baari Sebastian

Betyg 1 / 5

Recensioner (13)

ruoka aivan kylmää ja kun palautetta annettiin niin vastaus oli ei tarvitse tilata enään täältä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vuodessa tapahtunut suuri muutos huonompaan. Palvelu oli loistavaa ja pizzat myös, mutta omistajan(?) vaihtuminen näkyy ja nykyään sekä ruoan että palvelun taso on laskenut. Henkilökunta pelailee päivisin bilistä ja asiakkaat saavat itse hakea pullon esim.
jos kaipaavat ranskalaisiinsa ketsuppia. Ei suuri juttu, mutta kuvastaa hyvin meininkiä ylipäätänsä. Harmittaa, että entiselle suosikille on käynyt näin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.02.2014
Betyg: 0

Todella huono, hidas ja töykeä palvelu, en tiedä onko omistajat sitten muuttunut viime käynnistä! Tilaukseni unohdettiin tiskin taakse ja jouduin yhtä pizzaani odottamaan varmaan 45min. Ravontolassa ei ollut juurikaan muita asiakkaita, omistaja pelasi pelikonetta kokoajan ja pizzaani ei kukaan tehnyt! Lisäksi kun vihdoin sain pizzani se oli palanut ja pahimmat kärtsänneet reunat oli koitettu vaan leikata pois! IKINÄ ENÄÄ LAITA RAHOJANI TÄHÄN PIZZERIAAN! lisäksi tosi likainen paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.01.2014
Betyg: 0

Sebusta tulee tilattua, jos Jyväskylässä jostain pitää pizzaa tilata. Aina välillä tulee tilattua muualta, mutta aina olen todennut, että Sebastianista olisi saanut isomman ja ennen kaikkea maukkaamman pizzan. Useasti ovat tuoneet myös ilmaiset limsat tilauksen mukana, mikä on kohmelon kourissa mitä mainioin yllätys. Sebun pizza on siis semmoista tavallisen suomalaista täytehässäkkää, mutta paistavat ainakin pohjat hyvin ja täytteissä ei kitsastella. Pizzat ovat pienentyneet aikaisemmasta, mutta taitavat silti olla suurimpia Jyväskylässä. Oma ikisuosikki on Rancito (tai mikä se lihapizza nyt olikaan).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 10.11.2013
Betyg: 0

loistavat pizzat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 23.09.2013
Betyg: -4

Kebabannokset olleet aina erittäin hyviä. Nopea ja vaivaton kotiinkuljetus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 12.07.2013
Betyg: -1

Luolamainen tunnelma, molemmilla kerroilla väärät täytteet ja maultaan perus pitsa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.07.2013
Betyg: 0

Jyväskylän paras ravintola-baari! !! (:

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 30.03.2013
Betyg: -1

Ravintola baari Sebastian on nyt kokeiltu. Suosittelen muitakin kokeilemaan.

Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa.

Tilaamani pizza oli ulkonäöltään täysin moitteeton. Yhtään palaneita kohtia ei ollut. Täytteitä oli runsaasti ja ne oli myös levitetty hyvin, ei vain huiskaistu päälle. Alkaessani syömään kummastelin, miten tämä tuntuu niin oudolta, kun tajusin että pohjahan on täysin kypsä, eikä sitkeä puoliraaka. Osaatte siis käyttää pizzauunia oikein. Teidän pizzaanne tulisi käyttää mallina, miltä oikean pizzan pitäisi näyttää ja maistua.

Jälkiruoaksi otin juustotikut, jotka pakattiin omaan astiaansa. Tämä astia käärittiin myös folioon. Eli näin olivat vielä lämpimiä kun aloin niitä syödä. Oletin että sisällä olisi muutama tikku sikinsokin heiteltynä. Mutta. Kannen avatessani yllätyin, siellä oli tikut siistissä rivissä. Sen lisäksi siellä oli myös nachoja ja 2 erilaista, todella hyvää kastiketta. Tikut olivat rapeita, ei palaneita tai vuotaneita ja myöskin erittäin hyviä.

Pieni miinus tulee ravintolan sisätiloista, jossa oli erittäin huono ja kuuma ilma, sekä melko hämärää. Eli lisää valaisimia ja ilmanvaihtoa tehokkaammaksi, niin sekin puoli tulee korjattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.03.2013
Betyg: 0

Suhteellisen maukkaat pizzat, keskivertoa paremmat Jyväskylässä; huikean ystävällinen palvelu. Sebastian on värikäs yhdistelmä pizzeriaa ja lähiöjuottolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.11.2012
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge