Opens at 10:00

Kinuskilla kahvila ja sisustuskauppa

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tuotteet hyviä, miljöö kiva, hinta liian kallis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.01.2016
Betyg: 0

Mukava paikka, mutta ei aivan niin hieno kuin ollaan hehkutettu. Ruoka oli hyvää, mutta ei taivaalista. Kävimme syömässä noin 13-14, ei ollut edes ruuhkaa. Silti jouduimme odottamaan lähes 45min ruokia. Ihan ok paikka, tosin kallis!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.07.2015
Betyg: 0

Mukava yksilöllinen kahvila kaukana pääteistä. Pidin vanhasta ruukkimiljööstä ja paikan sisustuksesta. Myös lounaaksi syömäni porkkanakeitto oli hyvää, kuten myös sen kyytipojaksi tarjottu leipä. Korvapuustit olivat kuivahkoja.

Parkkipaikka oli jotenkin sekava, sillä ennen sitä oli pysäköintikieltoalueen merkki. Ihmettelin myös henkilökunnan passiivisuutta. Tyttöjä pyöri tiskin takana vaikka kuinka monta, mutta ilmeisesti vain yhdellä oli lupa tai rohkeutta keskustella asiakkaan kanssa. Tämän yhden ollessa varattuna sai odotella kassalla, vaikka pöydän toisella puolella joku järjesteli pulloja kaappiin ja joku vain toimettomana seisoskeli. Liekö olleet jotain juuri aloittaneita kesätyöntekijöitä...?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.06.2015
Betyg: 0

Käyn n 3krt/kk lounaalla ja olen lähes aina ollut tyytyväinen ruokaan. Huomaa että ruokaan käytetään kunnon raaka-aineita!Ystävällinen palvelu ja mukava miljöö kruunaa kokemuksen :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 05.01.2015
Betyg: 0

Lauantaibrunssi oli keskiverto, ei missään nimessä sen hehkutuksen arvoinen mitä olen paikasta kuullut.

Ruoasta ei juuri jäänyt käteen mitään erikoista. Ei mitään valtavirrasta poikkeavaa. Ehkä mustikkapannukakut sentään, muuten kaikki oli ihan kuin kotikeittiössä itse tehty.

Rauhallisena kesälauantaina asiakkaita oli ehkä kolmannes maksimista, mutta silti henkilökunta oli helisemässä. Jokin ruoka oli koko ajan loppu, samoin lautaset yms, joten jonoa kertyi vaikka ihmisiä oli vähän. Myös blokkaus oli erityisen hidasta. Täysin amatööritouhua, teki ihan pakaa katsoa miten paskasti hommat hoidettiin.

Miljööstä plussaa, mutta sisustus oli onnistuttu sössimään markan Paolo Coelho slogan -tauluilla ja muulla krääsällä.
Hinta/laatu-suhde reilusti pakkasella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.08.2014
Betyg: 0

Käyn välillä, lähinnä la brunssilla. Tilatut annokset hyviä, mutta vaikka olen pieni naisihminen, nälkä jää. Miljöö upea.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 08.03.2014
Betyg: 0

Vaikka runsas valikoima, niin hinnat ovat aivan liian korkeat.
Lounaslistat eivät useinkaan ole ajantassa/nähtävillä. (kaikki eivät todellakaan käytä FB:ia). Kahvilan sivuja on päivitetty viime viikosta saakka ja edelleen jatkuu päivitys....

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.01.2014
Betyg: 0

Söin ruukkiburgerin, joka oli tajuttoman hyvää, mutta aika pieni. Plussaa juureslastuista, kivaa vaihtelua ainaisten ranskisten tilalle. Kakkuja olen maistellut, ja ne on aina hyviä! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.01.2014
Betyg: 0

Mielettömän ihana paikka- menen uudestaankin. Viehättävä ja ystävällinen ruskeasilmäinen tarjoiliatar oli viedä jalat alta, niinkuin tämän suosittelema Milky Way -kakkukin. +++++

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.09.2013
Betyg: 0

VOHVELI OLI RAPEA, MUTTA TÄYTE TOI HIRMUISEN PETTYMYKSEN. TÄYTTEENÄ PITI OLLA PAHTOPAISTIA. JA KAI SITÄ OLIKIN, OLI VAIN NAAMIOITU JOHONKIN VALKOISEEN KASTIKKEESEEN, MIKÄ EI HYVÄÄ OLLUT. MAISTUI ENEMMÄN KAUPPOJEN VALMIILTA SIENISALAATILTA.
JÄLKIRUOKINA MAISTELTIIN KOLMEA ERI LEIVOSTA JA MIKÄÄN NIISTÄ EI HERÄTTÄNYT HURRAAHUUTOJA. KAIKISTA PUUTTUI MAKU. ULKONÄKÖ OLI KOHDILLAN, MUTTA MAKU ON KUITENKIN SE AVAINTEKIJÄ.
KOTITEKOINEN JUUSTOKAKKU LYÖ LAUDALTA JOKAISEN MAISSTELLUN TORTTUPALAN.
PALVELUSSAN EI OLLUT MITÄÄN VIKAA. JA VESSA OLI PUHDAS JA TUOKSUI SIISTILLE. ULKONA OLEVAT RAUTATUOLIT OLIVAT KAMALAT ISTUA ISON IHMISEN ALLA, SIKSI JÄLKKÄRIT NAUTITTIN SISÄTILOISSA.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 990€ Tillagt: 27.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Ruukinkuja, 04500 Kellokoski - Route
0443652832
http://www.kinuskilla.fi

Options