Okänd

Ravintola Hvitträsk

Betyg 2 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihan hyvää ruokaa, käytiin groupon diilillä syömässä kirkkonummi-menu. Parasta antia käsintehdyt suklaakonvehdit. Muutkin ruuat olivat hyviä. Miljöö on omanlaisensa, tuntuu kun olisi tehnyt aikamatkan taaksepäin, ei kuitenkaan huonossa mielessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 19.10.2014
Betyg: -1

Palvelu ja paikan arvokkuus asikkaan näkökulmasta ovat tavallista huoltoasema tasoa. Tarjoilijoita on liian vähän ja tästä johtuu ronski ja kulmikas asiakaspalvelu.
Varaudu odottamaan pitkään ja hartaasti, niin et pety. Ruuan taso on kohtuullinen, mutta hinta/laatusuhde ei ole kohdillaan. Jännää, että hinnoittelu maseudun keskinkertaisissa paikoissa on sama, kuin helsingin ytimen laatupaikoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 53€ Tillagt: 19.10.2014
Betyg: 0

Alkuruuat hyviä (keitto, graavi lohi), paitsi kahdelle tarkoitettu lautanen, jossa oli niinkuin kerrottiinkin, mitä kaapista löytyy. Ei löytynyt. Pääruuat valtavan suolaisia (viiriäinen, puna-ahven..), siinä rajoilla, saiko alas. Pääruoka olisi pitänyt palauttaa keittiöön. Pettymys. Jälkiruoka (ritarit) hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 01.09.2013
Betyg: 1

Loistavat ruoat ja erittäin ystävällinen ja nopea palvelu myös tarjouspyyntöjen osalta. Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja ruoka ensiluokkaista. Isot hääjuhlat onnistuivat hienosti. Vaikka vieraat jaettiinkin eri saleihin, tunnelma pysyi hyvänä. Jos haluaa elävää musiikkia, bändin sijoittaminen sateella saattaa muodostua ongelmaksi, koska pääsääntöisesti bändille löytyy soittopaikka ulkona. Henkilökunta suoriutui viime hetken muutoksista loistokkaasti. Vaikka annosten hinta saattaa tuntua kovalta, laatu on myös sen mukaista. Oli ilo nauttia kekseliästä ja herkullista ruokaa kauniilla paikalla. Suosittelen erittäin lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.07.2012
Betyg: 0

Yksinkertaisesti todella hyvää ruokaa upeassa ympäristössä. Henkilökunta tekee työtään rakkaudesta ruokaan. Osa raaka-aineista on henkilökunnan itse keräämiä ja pyytämiä, osa kotipuutarhoissa kasvatettuja. Loistava paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2012
Betyg: 0

Kirkkonummimeny oli tosi hyvä. Harvoin koko menyn läpi ilostuu ja yllättyy seuraavasta. Miljöö kesällä oli hieno. Paikka on harvinaisen kaunis aurinkoisella kelillä. Ainoa haitta ja samalla plussa oli vähäinen asiakasmäärä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 0

Loistava ruoka kerrasta toiseen. Tällä kertaa söin siikaa, suosittelen! Hyvä palvelu ja kaunis paikka,

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2011
Betyg: 0

Todella mahtava kokouspaikka. Ihanaa ruokaa ja miellyttävää palvelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 08.04.2011
Betyg: 0

Hyvää ruokaa upeassa ympäristössä. À la carte -listalta syöty ruoka oli kekseliästä ja tehty laadukkaista raaka-aineista. Palvelu oli ystävällistä ja tunnelma oli miellyttävä. Hvitträskin miljöö on ainutlaatuinen elämys arkkitehtuurin ystävälle.

Järjestin omat hääni täällä toukokuussa ja voin suositella varauksetta muillekin. Kaikki tarjoilut olivat erittäin hyviä ja henkilökunta hoiti koko homman alusta loppuun täyden kympin arvoisesti.

Alakerrassa toimiva kahvila on hyvää perustasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.07.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Hvitträskintie 166, 02440 Kyrkslätt - Route
09 2976033
http://www.ravintolahvittrask.fi

Options