Köket är öppet

Rosso ja Public Corner Pasaati

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää pubiruokakulttuuria edistämässä. Iloinen henkilökunta, joka ei todellakaan ole itsestäänselvyys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.10.2017
Betyg: 0

syötiin pizza,todella hyvä rapea pohja ja juuri sopivasti täytettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2016
Betyg: 0

Lohi tattikastikkeella täydellinen. Lohi kahdella viime kerralla mautonta, tällä kertaa oli suolattu täydellisesti! Kastike makean ja suolaisen väliltä, punajuurissa maistui savustus. Perunamuusi taas oli ihan perushöttöä. Tätä saisi parantaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 10.04.2016
Betyg: 0

Tilasin rosson grilli porsasta. se oli hyvää mutta,leipä oli kuivaa,tarjoilija toi fantaa pepsin sijaan, kaikki muu oli kohdallaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.01.2013
Betyg: 0

Söimme pizzat, jotka olivat kaikin puolin onnistuneita. Pohja oli sopivan rapea ja tomaattikastike maukas, myös täytteet vaikuttivat laadukkailta.

Palvelu sitä vastoin oli ala-arvoista. Odotimme ikuisuuden, että tarjoilija tulisi ottamaan tilauksemme. Tänä aikana tarjoilija kyllä kävi ottamassa tilauksia naapuripöydistä, joihin oli tullut seurueita meidän jälkeemme. Lopulta 25 minuutin odottelun jälkeen jouduin itse käydä pyytämässä tarjoilijaa luoksemme.

Pizzat syötyämme pyysin tarjoilijalta laskun. Sitä jaksoimme odottaa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen kävin taas kysymässä tarjoilijalta, mikä kestää. Tähän tarjoilija vuorostaan vastasi "enkö tuonutkaan sitä laskua vielä teille."

Myönnettäköön, että satuimme Rossoon päivällä pahimpaan ruuhka-aikaan. Mielestäni tarjoilijoiden toiminta on kuitenkin sen verran ala-arvoista, että ensi kerralla ostan pizzani mielummin alakerran S-marketin pakastelaarista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2012
Betyg: 0

Useamman kokemuksen perusteella.

Käyn Kotkan ruokaravintoloissa melko usein, ja ainakin 2/3 kerroista sitä aina jotenkin eksyy Rossoon. Kotkan Rosso on kokonaisuudeltaan Rosso-ketjun kärkijoukossa ja oli varsinkin ennen Pasaati-uudistustaan ehdotonta ravintolakärkeä Kotkassa. Tässä "uudessa" tunnelma on jotenkin latteampi, ja olen jäänyt kaipaamaan varsinkin sitä mahtavaa salaattipöytää, joka joskus aikoinaan löytyi.

Täällä on tullut syötyä ruokia joka puolelta menua, ja ikinä ei ole joutunut pettymään. Joskus ruuhkaisina aikoina ruoka on ollut "vain" hyvää, mutta useimmiten keskitasoa parempaa. Annoskoot ovat vähintäänkin riittäviä, eikä ikinä ole nälkä jäänyt. Muutaman kerran on joutunut jopa jättämään syömättä, kun ei ole tunnin tunkemisen jälkeenkään saanut kaikkea mahtumaan.

Tunnelma on saatu mielestäni ihan mukavaksi, vaikka paikka onkin ulkonäöltään ketjun yleistä tyyliä. Henkilökuntaa on ruuhka-aikoinakin riittävän oloisesti, ja palvelu on ystävällistä. Nuorimmat tarjoilijat eivät aina pysty kaikkiin ruokia koskeviin kysymyksiin vastaamaan, mutta useamman kerran nähdyt naamat ovat kyllä hyvin perillä valikoimasta.

Pääaterioiden hinta on asiallinen annosten laatuun ja kokoon nähden, ja monesti valittu tarjousateriakin on aina osoittautunut hyväksi valinnaksi. Jälkiruokia on tullut muutaman kerran syötyä, mutta ne ovat kyllä melko hinnakkaita, joskin samaa tasoa kuin muuallakin. Laatu ja koko on kuitenkin kohdallaan.

Yhteenveto: Jos Kotkaan tulee ravintoloimaan, eikä tiedä mitä hakisi, on tämä ns. varma paikka. Jos on joutunut pettymään ketjun muissa pisteissä, kannattaa ne kokemukset unohtaa Kotkassa käydessään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2011
Betyg: 0

Kävimme Rossossa sunnuntaina iltapäivällä ja ravintolassa oli aika paljon väkeä. Lähes kaikki pöydät olivat täynnä.

Mennessämme Rossoon, odotukset eivät olleet erityisen korkealla, sillä olen tottunut saamaan Rosson ravintoloista yleensä keskinkertaista ruokaa.

Pöytään saimme hakeutua itse niinkuin Rosson ravintoloiden tyyliin kuuluukin. Tarjoilija tuli kuitenkin heti ottamaan tilauksemme.

Palvelu oli perusystävällistä ja nopeaa, mutta tarjoilija ei osannut kertoa ruoka-annoksista juurikaan mitään mitä ei listasta itse olisi voinut lukea. Esimerkiksi kysyessäni mitä on listassa oleva polenta, ohjasi tarjoilija minua katsomaan sen ruokalistan takasivulta, missä vieraammat sanat oli selitetty.

Toivoisin, että tarjoilijat osaisivat selittää edes nämä ilman, että asiakas itse joutuu sen listasta lukemaan. Sehän on heillä helposti listasta opeteltavissa.

Päivälläkin ravintolassa on aika hämärää, mikä osaltaan luo lisää tunnelmaa. Lisäksi ravintolassa suuri osa pöydistä on loosityyppisiä ja siksi tunnelma on omassa seurassa intiimimpi kuin olisi jos pöydät olisivat keskellä ravintolaa.

Ruuaksi valitsin lohta ja tattikastiketta. Perunamuusin vaihdoin pestoperunoihin, mikä sujui helposti. Seuralaiseni valitsi grillimestarin porsasta.

Ruuat tulivat pöytään nopeasti, vaikka ravintola oli lähes täynnä. Ja nyt on pakko kehua, sillä ruoka oli aivan järkyttävän hyvää.

En ole koskaan syönyt yhtä hyvää lohta missään ravintolassa. Lohi oli paistettu voissa ja maustettu kevyesti vain suolalla ja pippurilla. Mausteiden määrä oli juuri optimaallinen eikä pippuria ollut liikaa. Myös pestoperunat olivat aivan täydellisiä rapeine kuorineen. Lisäkkeenä ruuassa oli herneenpalkoja, jotka nekin olivat onnistuneet erinomaisesti. Tattikastike oli sopivan kermainen, mutta ei liian raskas rasvaisen lohen kanssa. Kaiken kaikkiaan erinomainen ateria. Parasta lohta, mitä olen koskaan saanut ravintolassa.

Seuralaiseni mielestä porsaan ulkofilee oli keskinkertaista possua, mutta kastike oli maukasta ja sopivan mausteista. Tämän tarkempaa analyysia häneltä ei herunut.

Täytyy kyllä sanoa, että tällä kertaa Rosso todella yllätti. Kokki oli onnistunut lohen kanssa erinomaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 08.10.2011
Betyg: 1

Rosso ku Rosso

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.03.2011
Betyg: -1

Kuten kaikki muutkin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.08.2009
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Kauppakatu 5, 48100 Kotka - Route
(05) 350 0465
http://www.rosso.fi/kotka.html

Options