Okänd

Orilammen Maja

Betyg 3 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ollaan käyty pari kertaa, kun Orilammen majalla on ollut joku teema. Kakkua ja keittoa - buffet oli aivan loistava!!! Odotan uusintaa. Viimeksi käytiin vappulounaalla ja sekin oli erittäin hyvä. Tilaa on kai paranneltu viime aikoina. Ravintola on siisti ja wc:t uusittu. Maisema on todella kaunis ympäri vuoden. En tiedä, onko henkilökunta sitten vaihtunut takavuosista, mutta meillä on ollut oikein hyvä palvelu molemmilla kerroilla viimeisen puolen vuoden aikana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.05.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Syvältä perseestä koko paikka. Ilmiselvästi hometta siellä täällä. Terveysriski. Henkilökunta nyreää. Stand up -koomikko oli perseestä. Kamala karaoke.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 14.09.2015
Betyg: 0

Parina iltana burgeria naamaan. Muistikuvat on hatarat ja meno karaokea. maisema on hieno.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Tyhjä tulikuuma ravintola. Ei yritystäkään ilmanvaihdon parantamiseksi. Missä tuulettimet? Tällaiseen ravintolaan pitäisi ilman muuta järjestää kunnollinen ilmanvaihto. Buffet-ruoka seisoi salissa pilaantumassa, sitä ei voinut edes ajatella syövänsä. Tympääntynyt väsynyt vastaanotto. Tuli tunne että olivat pahoillaan tulostamme. Ei minkäänlaista palvelua. Ulkoterassilla yksi känniseurue meidän lisäksi. Ruokkoamaton tahrainen päytäliina. Ruoka kohtalaista - ei siis suorastaan huonoa. Sen sentään kaksi reipasta keittiönaista kiikuttivat eteemme, vaikka tervetuliaisiksi sanottiin, että itse on sitten ruoka alhaalta haettava. Satumaisen maiseman pilasivat keskelle kauneutta törötetyt rumat asuntoautokompleksit muoviterasseineen...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.08.2014
Betyg: 0

Löydettiin vahingossa tämä helmi, jonka ruokalistan ajanmukaisuus yllätti. Alkupaloissa takuuvarman mozarella-tomaatti salaatin esillelaitto ja vinegreten maku jäivät mieleen (6,5€), Graavilohi-blini (7€) oli aseteltu niinikään kauniisti ja itse graavattu lohi kruunasi onnistuneen kokonaisuuden.

Pääruokana majan burgeri (15€) revityllä possulla oli aikamoinen yllätys. Sämpylä oli kunnollinen, eikä mikään höttöpulla. Sympaattinen yritys revityn possun kanssa jäi varttia vajaaksi, koska possusta oli käytetty kinkkua, vaikka lavasta tai niskasta tulisi parempaa ripped porkia. Maut olivat kuitenkin kohdallaan ja esillelaitto oli todella spot on.

Aterian lopuksi kahvin kanssa kermassa haudutettua leipäjuustoa lakkahillolla (6€) oli takuuvarma klassikko, eikä belgialainen vohveli kermavaahdolla ja hillolla (6€) jäänyt paljoa jälkeen. Vohvelissa maut olivat kohdallaan, mutta kuohkeus jäi hieman luvatusta.

Kaikkiaan loistava kokemus ja suorastaan ilmiömäinen palvelu; vilpitöntä ja iloista. Yleensä ruokalistojen kuvat eivät täysin vastaa todellisuutta, mutta Orilammen majassa ne olivat tarkasti kohdallaan. Eipä olisi uskonut.

Huippumesta, nostaisivat hintoja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 24.08.2013
Betyg: 0

Suuntasimme tänä kesänä kesäretkemme Orilammen majalle ja eritoten Kultareitti risteilylle. Näkee, että on omistajaperheestä kyse, sillä palvelu oli loistavaa. Kipparoijamme kertoivat menneestä ja tulevasta hauskasti. Haitarinsoitto oli aivan valloittavaa ja mitäs ne kipparin kertomat vitsit, joille nauroimme tosi makeasti.
Heikki Vesalainen, Jere Vesalainen ja Lasse Leinonen...olette oikeassa ammatissa täyden 10-miehiä. Ilmakin osui nappiin, joka tänä kesänä on harvinaista herkkua. Ruoka oli hyvää ja kauniisti tarjottua. Säilyttäkää tämä asenne. Suosittelen ja tuon tuttavianikin jatkossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.07.2012
Betyg: 0

Silloin läydessä buffet-pöytä oli uskomattaoman hyvä ja laadukas suhteessa hintaan. Kala-kasvissyöjälle löytyi vaihtoehtoja. Nyttemmin hinnat ilmeisesti hieman nousseet, mutta kannattaa edelleen maksaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.08.2011
Betyg: 0

Hyvä kesäravintola upeassa järvimaisemassa, vaikkakin hieman kulahtaneessa miljöössä. Suurin osa ruokailijoista näytti ottavan pitopöydän, mutta omat tilauksemme à la carte -listalta olivat erinomaiset. Metsästtäjänleivän eteen oli tehty töitä ja sienikastike oli maukas. Älä anna virttyneen (ja tyhjän) ravintolasalin pelästyttää, paikka sopii mainiosti lomailutunnelmaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 2

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Voikoskentie 138, 47910 Kouvola - Route
(05) 389 881
http://www.orilampi.com

Options