Opens at 12:00

Coffee House Kuopio

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oli hauska seurata kun metsien miehet kaatoivat omasta pullosta kirkasta lasiin. Vain Kuopiossa...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 24.03.2015
Betyg: 0

Kahvila loistavalla sijainnilla ja pitkillä aukioloajoilla. Tämä on siis auki joka päivä iltayhdeksään ja kesäisin kai joskus kymmeneenkin, vastaavaa kahvilaa ei Kuopiossa ole. Henkilökunta on useimmiten ystävällistä ja paikka on muutenkin viihtyisä, joskus häiritsee pöydillä lojuvat kupit ja tarjottimet. Kahvi on tuoretta, mutta kahvimerkki on kai jotain talon omaa mistä en hirveästi tykkää. Pullat ja sämpylät ovat maukkaita, mutta hinnat ovat korkeat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.09.2014
Betyg: 0

Ihania erikoiskahveja (Dumle-mocha, valkosuklaa-mansikka-mocha. ..)! Oma vakiopaikka. Syömiset ovat aina tuoreita, mistä plussaa. Ehkä viihtyvyyttä voisi parantaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Tuttu ja turvallinen kahvila. Hyvä valikoima suolaisia, makea tarjonta tylsähköä ketjupullaa. Tänään ostamani croissant oli kuitenkin juuri sopivasti paistettu! Plussaa myös baristojen mielikuvituksellisille erikoiskahvijuomille. Valkosuklaa-mansikka mocha oli ihana kesäherkku!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 6€ Tillagt: 26.06.2014
Betyg: 0

Vuodesta, kuukaudesta ja viikosta toiseen, tuntuu kuin ihan pihalla olevat harjoittelijat pyörittävät paikkaa? Työntekijät keskustelevat keskenään tai touhottavat jotakin, asiakkaaseen ei kontaktia. Paitsi, aivan viime aikoina olen törmännyt jopa asiansa osaavaan työntekijään. Silti, lähimmät Coffee-Houset Jyväskylässä ja Joensuussa ovat ylivertaisia tähän, varsinkin palvelun nopeuden suhteen, joka on tällaisessa paikassa tärkeää. Kokemus keskiverto kiitos sanomalehtivalikoiman. Ja aivan ylihintainenhan tämä on. Ihan periaatteesta ei tule otettua kahvin kanssa useinkaan mitään, vaikka ihan OK herkuilta näyttävät. Sijainnin vuoksi käyn, jos käyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.07.2013
Betyg: 0

Coffee House on tuttu ja hyvä kahvilaketju. Sijainti on erinomainen, mutta sisätiloiltaan ei viihtyvyydessä yllä muiden koffareiden tasolle.
Kustannukset on ihan ok nykyhinnoilla, ja S-etukortilla saa bonukset talteen. Ihan joka aamu en kuitenkaan kävisi kahvilla ja täytetyllä croissantilla. Kiitokset kuitenkn ruuan ja juoman laadusta.
Työntekijät ovat pääasiassa iloisia ja parhaansa mukaan täyttävät asiakkaan toiveet. Kahvikoneen ollessa rikki myyjä suositteli erästä toista kahvia, joka olikin oikein mainio!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 04.10.2012
Betyg: 0

Läge

Haapaniemenkatu 24-26, 70100 Kuopio - Route
http://www.coffeehouse.fi/kuopio.html