Opens at 07:00

Kylpylähotelli Rauhalahti

Betyg 2 / 5

Recensioner (7)

Ei oikein vakuuttanut millään tasolla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Smoky Beef burger Bistro-listalta oli hyvän makuinen. Pihvi oli mehevä, maalaisranskalaisetkin maistuivat. Annoskoko riitti näin lounaaksi, mutta suuri nälkä ei sillä lähde. Lounasbuffet oli monipuolinen, ruoka maultaan ihan hyvää. Ei kuitenkaan mitään erikoista. Jälkkärinä ollut aprikoosikiisseli oli todella imelää. Palvelu hieman välttelevää, eikä mitään mieleenpainuvaa. Ympäristönä ihan viihtyisä ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 10.08.2015
Betyg: 0

Kävimme tänään syömässä päivällisen jolla oli kalaa ja lihana palapaistia. . Kalan maku todella omituinen, en tiedä miten saatu epäonnistumaan, kalan kun saa onnistumaan jo oikealla suolauksella ja kypsennyksellä.Liha palapaistia, josta ei oltu saatu mureaa.. Tietenkin oli enemmän suutuntumaa, maku muutenkin laimea ja kouluruokamainen. Alkuruokapöydän graavilohi on ainoa mikä maistui.. Se oli tarpeeksi suolattu. Ilmeisesti paikassa niin paljon mummoasiakkaita, että ruokia ei uskalleta maustaa vaan tehdään mieluummin suolatonta ja mautonta. 2 pakkettiin kuuluvaa ruokailua viellä jäljellä. Mielenkiinnolla odotan nouseeko taso. Paljon ei ainakaan voi laskea..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

Odoteltiin annoksia noin tunti vaikka asiakkaita ei juuri ollut. Annokset eivät vastanneet tarjoilijan kuvausta. Myös yksi ruoka tehtiin väärin, ja toisissa annoksissa osa oli paistettu/poltettu, osa ei paistamatonta. Asiakkaista ei huolehdittu. Surkea paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.01.2015
Betyg: 0

Käytiin sunnuntaina klo 17 syömässä. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tunnelmakin rauhallinen. Alkuruoaksi valkosipulietanoita ja paistettuja kampasimpukoita. Alkuruoat olivat hyviä, namnam! Pääruoiksi otimme kanaceasarsalaatin ja härän grillipihvin, jotka olivat suuri pettymys. Salaatissa oli turhan paljon kastiketta, ja juusto oli kamalaa. Pihvi puolestaan oli liian kypsää ollakseen tilaamaani mediumia, ja punaviinikastike muistutti enemmän lientä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 07.12.2014
Betyg: 0

Ruoka listalta todella maittavaa. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Rauhallinen viihtyisä miljöö. Tarjoilu joustavaa ja ystävällistä. Hyvä ruoka paikka. Voisi ajatella juhlapaikaksikin. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.02.2013
Betyg: 0

Elämäni kallein kuiva, muovikelmuun säilötty runebergin torttu maksoi 5,50 euroa itsepalveluna, myös muovikelmun sai itse repiä tortun päältä.

Ja en ollut uskoa silmiäni kun näin kahvilatyöntekijän tarttuvan pulliin paljailla sormillaan, ei hanskoja ei ottimia. (Ehkä tapahtui kuivien pullien roskiin heitto, syytä olisi ollutkin.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.02.2009
Betyg: 0

Läge

Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio - Route
030 608 3100
http://www.rauhalahti.fi/fi/rauhalahti/ravintolat/ruokailut