Opens at 10:30

Puijon Pizzeria

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kebab ranskalaisilla oli hyvän kokoinen ja täyttävä annos. Kebabia oli sopivasti suhteessa ranskalaisten ja salaatin määrään. Ruoka oli myös hyvän makuista ja etenkin ranskalaiset oli hyvin maustettu. Lihassa ja kastikkeessa olisi puolestaan voinut olla enemmän makua.
Iskenderkebabissa oli liikaa leipää suhteessa lihan määrään. Annos oli liian vetelä ja jogurtti liian laihaa. Annos oli kaiken kaikkiaan hieman mauton.
Myös salaattipöydässä oleva salaatinkastike oli todella laihaa. Tuli fiilis, että kastikkeita laimennetaan vedellä.
Palvelu oli perusystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Muuten ravintolan yleisilme oli todella siisti, mutta seinillä oli ruokaroiskeita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 29.08.2015
Betyg: 0

Mauton pizza. Homejuuston olemassaoloa ei pystynyt vahvistamaan aistihavainnoin. Juustosta ei tietoakaan ja siksi kuivahko. Tomaattikastikkeessa ei makua. Pohja oli koostumukseltaan murotaikinamainen. Salaattipöydässä mustunutta jäävuorisalaattia, kurkkusiivuja, punajuurisiivuja. Hinta ei vastaa laatua. Neljällä eurolla saa keskustasta parempaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Kuopion paras pizzeria. Siistit tilat, ystävällinen henkilökunta ja mikä tärkeintä parhaimmat pizzat. Iki special todella erinomainen, suosittelen testaamaan. Ei ole koskaan tarvinnut pettyä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Kyllähän täällä krapulaansa syö jos on vaikka puhelimesta akku loppu ja tarvii pitsaa niin saatanan äkkiä. Muuten en kyllä suosittele jos mikään muu Kuopion pitseria sattuu kotiin toimittamaan. Pitsat usein vetisiä ja eivät kovin suuriakaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Kerronpas pienen tarinan mikä jäi suuresti harmittamaan kyseisessä ravintolassa. .. ostin puolisolle kerroshampparin ilman tomaattia (allergian vuoksi).. menimme kotiin ja aloimme "nauttia" annnoksista.. kappas tomaattiahan siellä oli ja annos jäi syömättä... kulkiessa ohi kävin antamassa rakentavaa palautetta, ja lupasivat hyvittää.. tuli hyvä mieli ja tilasin myös sen lisäksi itselleni hampparin... menimme kotiin syömään JA EI HERRAN JESTAS MIKÄ KOSTO ( hampparin sämpyläkerrokset oli tehty pelkistä pohjista ja ne oli miten sattuu rutussa... makua ei ollut mitään, kuivaa siis kun mikä.. jäi taas syömättä... mitä pirua tässä osaa tehdä muutakuin kirjottaa tietysti tänne... kyseiseen ravintolaan en enää menr, enkä suosittele muillekkaan!!! Pahoittelut jos oli karua tekstiä mutta kohtelu oli niin ala-arvoista että pahemminkin pitäisi melkein sanoa... HYI HÄVETKÄÄ

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0

Tähän asti pizzat olleet maukkaita ja kohtuuhintaisia. Viimeksi tilaamani Puijo pizza perhekoko (1.6.14) maistui pilaantunelta tomaatilta. Syömättä jäi :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Tästä ei lähipizzeria enää parane! Ystävällinen ja aito henkilökunta nopealla palvelulla. Välitön tunnelma ja siisti viihtyisä ympäristö. Kivat vessatkin.
Hinnat etenkin juomapuolella oikein edulliset. Iso plussa ja ruusut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.03.2014
Betyg: 0

Pizzat pieniä muihin pizzeroihin verrattuna. Ciao Ciao pizza oli aivan järkyttävä, puolet jäi syömättä. Asiakaspalvelu oli heikohkoa, tiskillä ollut mies oli kuin työhönsäkyllästynyt lopullisesti. En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.02.2014
Betyg: 0

Kyllä oli taas hyvää! Iki special on kyllä jotain mitä ei muualta voi saada. Ja tavan pitsat on hyviä myös. Peukku pystyyn täältä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2014
Betyg: 0

Hampurilaiset ala-arvoisia, löllöjä ja ylihintaisia. 7,90 taisi kerrosateria olla. Dippi ok. Perhe pizzasta unohtivat täytteen, ja todella ylihintainen. 16e eikä edes iso. Edullisemmin ja enemmän syömistä saa kun tilaa kaksi erillistä pizzaa. En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 27.11.2013
Betyg: 0

Läge

Sammakkolammentie 6, 70200 Kuopio - Route
017 3631416