Köket är öppet

Scandic Kuopio

Betyg 1.3 / 5

Recensioner (5)

Erittäin töykeää palvelua ja ylimielistä asiakkaan kohtelua. En suosittele kenellekkään. Koppavat hotellikeisarit yrittävät yltää eurooppalaiselle ystävälliselle hotelli tasolle. Ei kiitos!! Kuopiolaista asiakkaan aliarvioimista, ei kiitos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hotelliyöpymisen yhteydessä söimme illallisbuffetin. Gluteiiniton vaihtoehto tuli suoraan keittiöstä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Kunniamaininta nuorelle tarjoilijamiehelle, joka hoiti hommansa kiitettävästi ja sai meidät viihtymään erinomaisesti. Scandicin kanta-asiakkaan voucherit ja alennus tekivät hinnastakin hyvin kilpailukykyisen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.04.2015
Betyg: 0

Total catastrophe! ! Chicken was terrible in both meals. Free ice cream does not cover this disapointment. NEVER AGAIN! Cannot recommend to anyone.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 29.07.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.06.2012
Betyg: 0

Hotellin respasta sai alennuskuponkeja tähän ravintolaan, joten tuntui järkevältä käyttää ne illalliseen. Hinnat olivat muuten ehkä vähän turhan korkeat. Alkupalat sai noutaa buffetista. Ruoka oli ihan hyvää, muikut eivät kuitenkaan ihan sellaisia kuin olisi odottanut täällä muikkukaupungissa (siis aika isoja ja eivät täysin rapeita). Jälkiruoka-annokset ja kahvit olivat täysin ylihintaisia laatuun nähden. Ihan kelpo hotelliravintola, henkilökuntakin mukavampaa kuin respassa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.05.2012
Betyg: 0

Läge