Köket är öppet

Subway - H-talo

Betyg 3 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Valitsin Italian B. M.T -subin. Maukas vaihtoehto, pepperoni toi kivaa tulisuutta. Raikkaat kasvikset, itse patonkien maku ei ehkä kaikista paras. Palvelu oli hiukka verkkaista, mutta perus iloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 18.08.2015
Betyg: 0

subway ollu keskustassa iäisyyden, urpo edellinen, samaa kuraa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2014
Betyg: -1

Tuttu valikoima patonkeja. Kokeilin kalkkunaa ensimmäistä kertaa ja hyvin maistui. Patongit ovat muhkeita ja tuoreet kasvikset maukkaita. Tällä kertaa myös asiakaspalvelija oli erittäin nopea ja ystävällinen. Ei aikaakaan kun sain jo nauttia ruokaani kauppakeskuksen menoa seuraillen. Syöminen siististi on aina yhtä hankalaa, mutta se ei pöytien epäsiisteytenä kuitenkaan näkynyt. Hyvä, että Subway tuli aivan keskustaankin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 20.06.2014
Betyg: 1

Subwayn paras puoli on ehdottomasti raaka-aineiden tuoreus. En yleensä lämpene ketjuravintoloille, mutta joskus niissäkin käydessä saa mukavan kokemuksen. Tilasin H-talon uudessa Subissa salaatin, joka oli yllättävän hyvä. Salaatti, kurkku ja tomaatti olivat kaikki tuoreita kuten Subilla yleensäkin ja hinnalle sai vastinetta. Lisäksi annan kiitosta erittäin ystävällisestä asiakaspalvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 01.01.2014
Betyg: 1

Läge

Kauppakatu 20, 70100 Kuopio - Route