Köket är öppet

Ravintola Lucky House Karjalankatu 1

Betyg 3.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (28)

LUCKY HOUSE KESKUSTA. säästäkää rahanne muuhun, ala-arvoista tarjoilua, ruoka-astiat tyhjät KAIKKI salaateista lähtien, lautaset ja aterimet puuttvat. Henkilökunta avautuu asiakkaille kuinka on kiire ja työntekijöitä puuttuu. EN SUOSITTELE!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 31.12.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikka oli siisti. Palvelu oli todella hyvää ja nopeaa. Tarjoilia puhui hyvää suomea ja osasi vastata hyvin esittämiimme kysymyksiin ruoka annoksista. Ruoka myös oli todella hyvää. Ensin ruoka annokset näyttivät hieman pienehköiltä mutta kun kaikki ruoka oli saatu pöytään emme todellakaan jääneet nälkäisiksi. Ison miehenkin nälkä talttui ja ruoan määrä oli juuri sopiva. Ruoan raaka aineet oli selvästi tuoreita ja ruoka oli tehty hyvin. En voi kuin suositella !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: -1

No olihan se nuhruinen ja aika likainenkin paikka. Ruoka ei ollut kummoista ja siihen nähden kallista. Varmaan ok lounaspaikka, mutta à la carte oli keskivertoa huonompi. Ystävällinen palvelu. Tuskin palaamme. En suosittele laadukasta ruokaa rakastavalle. Vastaavia löytyy Lahdesta13 kpl tusinasta, valitettavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 03.10.2014
Betyg: 1

Monesti olen käynyt lounaalla kyseisessä ravintolassa koska buffet on runsas, maittava ja edullinen. Pientä nuhjuisuuttahan on havaittavissa varsinkin vessa, mutta ei mitään suurempaa mikä häiritsisi lounasruokailijaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Lounas oli maittava ja ruokaa tarpeeksi. Hinta oli todellakin kohdallaan. Oikein mainio nopealle lounaalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 06.09.2014
Betyg: 0

Arvosteluni koskee buffetia, en ole paikan päällä ikinä tilannut listalta.

Ruokavalikoima on kohtalainen ja työntekijät tuovat ruokaa sitä mukaan lisää kun se on loppumassa.

Paikan päälle ei kannata mennä lounaalle heti kun se aukeaa, sillä tarjoilla on eiliseltä päivältä jäänyttä ruokaa, jota ei missään nimessä kuuluisi tarjota asiakkaille!

Istumapaikkoja on sopivasti, mutta paikka on todella likainen ja mikäli yhtään välittää omasta tai lastensa terveydestä, älkää menkö vessaan. Älkääkä antako lastenne leikkiä paikan leluilla!

Ilmainen pysäköinti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Aivan loistava kiinalainen ravintola. Keskiviikkona buffetissa etenkin härkä on aivan loistavaa, ja ruokaa oli riittävästi tarjolla!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 12.04.2014
Betyg: -1

Paskaa ihan tuutin täydeltä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.04.2014
Betyg: -1

Tulimme lounaalle juuri ja juuri ennen sen loppua lasten kanssa. Kasvisruokaa löytyi vielä mukavasti ja meille vielä tehtiin lisää kasvissushia. Jätskit ja sushit sai mukaan parilla eurolla. Mieletön hinta-laatusuhde! Asiakaspalvelu oli tosi ystävällistä ja otti mainiosti huomioon lapset. Ruoka oli hyvää, tänne tulemme ehdottomasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi muillekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 04.01.2014
Betyg: -1

Tutustuin ruokalistan kasvisvalikoimaan ja en kadu tilaamani ,johon sisältyi bambua,porkkanaa ja herkkusieniä monipuolisesti. Lounas buffetia olen myöskin käynyt testaamassa aiemmin. joka oli suhteellisen kattava ja maukasta. Eihän viiden tähden ruokaa voi toivoa buffetista, silloinhan esim. Rax:ltakin vois vaatia paljon enemmän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.11.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Karjalankatu 1, 15140 Lahti - Route
03-783 1987
http://www.lucky-house.net/