Köket är öppet

Ravintola Teivaan Lokki

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (54)

Taso laskenut? Käyty vuosia sitten ja muisto kultainen. Lahtelaiseksi paikaksi palveleva ja lämmin paikka oli kirjaimellisesti viileä ja palvelua piti pyytää. Alkuviikon huonoa tuuria kenties mutta sai ihmettelemään, Miljöö edelleen upea mutta selvästi vetoisa paikka talvella. Kasviskääryleet herkullisia, kana kuivaa ja sinappi ainoa makuelämys. Kasvissyöjä joutui tyytymään salaattiin ja lötköihin kasviksiin, joista oli elämä ja värit höyrytetty ajat sitten. Myös jälkiruoka jäi syömättä, sillä hedelmärahka sokerilla höystettynä oli kamala esitys. Viihdyimme kuitenkin rauhallisessa reunapöydässä ja kiireettömyys näkyi kahvin satsauksessa. Täytyy kokeilla uudestaan

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.01.2017
Betyg: 0

Awesome! Grilli-illallinen ja mitkä ruoat. Filettä, kanaa, possua, kasviksia ja kaikki mehevinä suoraan grillistä. Taidonnäyte grillimestarilta. Kylmä pöytä olikin jotain mitä matkoillani en ole koskaan nähnyt. Upea ja mitä makuja. Parempaa paikkaa voi tietenkin lähteä etsimään mutta tuskin kannattaa uhrata sille aikaa. 14 tyytyväistä asiakasta lähti jatkamaan kokoustaan. Kiitos täydellisestä palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 21.07.2016 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Ryhmän kanssa lauantailounaalla. Buffan kylmäpuoli oli runsas ja hyvä. Lämminruoka puolestaan jäi syömättä. Häränliha oli niin sitkeää, ettei tavallinen veitsi (eivätkä hampaat) siihen pystyneet. Maku - se vähä mitä sai maitettua - oli oikein hyvä, kuten myös kastike. Leikkaamalla liha väärin oli koko ruoka pilattu! Lohivaihtoehto ja lisäkkeet olivat ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 02.06.2016
Betyg: 0

En ole vielä törmännyt noin kattavaan lounaspöytään ja vielä missä paikassa järven rannalla. Ihan parasta ja aika monena päivänä ollut silmänruokana myös palomiehet. Olemme nyt käyneet 3 kk ja vakuuttuneet tasosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.02.2016
Betyg: 0

Jos karamellipossua tekee kerran, on sitä tehtävä uudestaankin. Ei vaan näy listalla? Silloin kun Farangiin vertaa asiakas, on muille myös annettava mahdollisuus tulla maistelemaan.Hyvää oli taas lounasmutta sekään ei enään yllätä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: -1

Erinomainen kokemus. Vanhanajan Jouluisia laatikoita, hyviä alkuruokia eli täydellinen makumatka lapsuuden Jouluihin. Kauniisti ruoat esillä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2015
Betyg: -1

2. 12 2015 Ruoka oli maukasta perinteistä jouluruokaa.Mutta mutta,meitä oli satakunta .Moiteita tulee .Henkilökuntaa oli ilmeisesti lianvähän .Koska ruoka loppui tarjoilupöydästä,täydentäminen vei aikaa,ruokailuvälineetkin oli välillä kateissa.Pitäisi mitottaa henkilökunta ja ruuat niin ettei synny tälläistä sössimistä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 02.12.2015
Betyg: -1

Ei petä tämä ravintola. Joulupöydän herkut kävimme nauttimassa työtovereiden kesken. Ruoka on erittäin kauniisti esillä ja maut hyväilevät kulinaristia oikein kunnolla. Täydellinen valinta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: 0

Isänpäivä ja riistainen buffa. Mistä lie raaka-aineensa hankkivat, täydellinen tilaisuus meidänkin Isälle. Hienosti järjestetty, lämmin tunnelma, henkilökunnalla pilkettä silmäkulmassa vaikka ravintola oli aivan täynnä Kiitos elämyksestä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 32€ Tillagt: 08.11.2015
Betyg: 0

Karamellipossu. Aah, niin täydellistä. Pienin ennakkoluuloin lähdimme kokeilemaan kun olin Farangissakin sitä syönyt. Luulot sulivat makuihin. Laadukas suoritus kokeilta. Savumuikut sulivat suussa. Pöytä neljälle, kiitos :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 02.11.2015 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Jalkarannantie 19, 15900 Lahti - Route
03-781 0220
http://www.ravintolalokki.fi