Stängd

Coffee House Oulu

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Coffee Housen kahvit ovat peruskauraa ja saahan niillä kofeiinipiikin aikaiseksi, mutta mitään mieletöntä kahvilaelämystä on turha odottaa. Kahvila on nuorten laumoittama ja meteli on kova. Tunnelma kärsii paljon ja valikoima välipaloissa ja muissa kahvilatuotteissa pieni. Tuotteet tulevat suurimmalta osin pakasteesta tai puolivalmiina, joten taso ei sen suhteen ole kovin korkea ja hinnat ovat silti aika kovat. En voi suositella erityisemmin, mutta jos haluaa kupin kahvia niin ei tarvitse pettyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2015
Betyg: 0

Bagel ja cafe mocha, suosittelen! Ihanat pehmeät sohvat ja mukava iloinen porukka töissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 0

kahvit, teet , suolaiset -ja makeatpurtavat ihan ok. Tarjoilu tiskilläkin sujuu ihan tarvittavalla tavalla.

Suurin ISO miinus paikassa on se, että vaikka paikassa käy ihan fiksujakin nuoria, niin lisäksi oulun ns. "pissis" nuoriso on löytänyt Coffee housin sohvat ja pöydät. Eipä hirveästi houkuta tulla "rauhalliselle" kahville kun naapuri sohvaryhmässä yksi "pissis" juo kahvia ja neljä muuta rötköttää tuoleissa ja sohvalla miten sattuu. Lisäksi juttelun taso isoon ääneen, kiljunta ja v-sitä sekä v-tätä ei kyllä kiinnosta.

Pari kertaa on pistäydytty paikassa ja monta kertaa vain kävelty paikan ohi. Vetelehtivät ja pöydissä notkuvat "pissikset" ei kyllä inspiroi...mutta ehkäpä Coffee housen liikevaihto ja intressit ovatkin enemmän suunnattu kyseiseen nuorisomalliin ?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2012
Betyg: 0

Läge

Kirkkokatu 15, 90100 Oulu - Route