Opens at 11:00

Huviretki Oulu

Betyg 2.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Amarilloa vastaavaa ruokaa, henkilökunta oli ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 23.10.2015
Betyg: -1

Ei voi suosistella, paitsi jos tykkää palaneesta paahtoleivästä ja valtavasta määrästä valmiskastiketta sekä kuivasta kanafileestä. Söin siis niin kutsutun "herkkuleivän", jonka jälkimakuna maistuu suussa vain natriumglutamaatti...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 23.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella maistuvat burgerit. Hyvä palvelu. Eka kerta tässä ravintolassa ja oli positiivinen yllätys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.06.2015
Betyg: -1

ABC-tasoista rasvamättöä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.02.2015
Betyg: -1

Ennen, noin 10 v sitten tässä paikassa oli Oulun parasta ruokaa mutta nuiva palvelu. Nuiva palvelu varsinkin jos ei ollut hienot vaatteet päällä.. Noh, nyt kun mentiin sunnuntaina collage housuissa ja huppareissa syömään, niin palvelu oli huippua, ruoka myös. Aivan mahtavaa.

Se uusi raksitettava menu muuten toimii. Pystyi rakentamaan oman annoksen. Söin härän sisäfilettä ranskalaisilla, punaviinikastikkeessa ja herkkusieni-kinkku tms. lisukkeella. Jälkiruoaksi näyttävän näköiset jäätelöannokset.

Monikaan ei tiedä että tällaisessa perus hotelliravintolassa on oikeasti Oulun parhaat ruoat. Jännä juttu.


Tulemme uudelleen! Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 100€ Tillagt: 23.09.2013
Betyg: 0

Äärimmäisen hidas palvelu, vaikka ravintolassa oli vain muutama muu pöytäseurue. Lohen seurana tarjottu kanttarellikastike oli harmaata mössöä, josta valitettuani tilalle tarjouduttiin tuomaan punaviinikastiketta kupissa, mutta siinä vaiheessa ruokahalua ei olisi enää palautettu muulla kuin ehkä ravintolan vaihdolla. Annoksen kanssa tarjoiltu pinaattimuussi oli kauheata mössöä, jossa suuria pinaatinlehtiä. Seurana tarjotut kavikset aivan lötköjä ja ylikypsiä. Pöytäseurueemme annoksista kaikilta jäi suurin osa mössöistä syömättä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 28.12.2012
Betyg: -1

Söin itse paistettua tonnikalaa. En tiedä onko sitä enää saatavilla, koska sitä ei lue netistä löytyvästä menusta, mutta se oli ihan hyvää. Tosin tarjoilija kysyi haluanko sen mediumina, sanoin kyllä, ja silti se oli läpikypsä. Minusta on vähän hupsua kysyä jos sitä ei osata mediumina valmistaa, mutta muuten annoksessa oli kaikki kohdallaan. Ruoan tuleminen vähän kesti, mutta onneksi oli jutteluseuraa. Tarjoilija oli mukava ja hyväntuulinen. Kävisin mielelläni uudestaan, mutta kovin nälkäisenä ei kannata lähteä koska odottelu tuntuu silloin tuskalliselta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.02.2012
Betyg: 1

Valitsin ala carte listalta vuohenjuustohärkää, minkä koostumus oli seuraava : Naudan ulkofileepihvi 150 g, punaviinikastiketta, pariloitua vuohenjuustoa, balsamicosiirappia, paistettuja kasviksia ja vohveliperunoita.

Pihvi ja kastike olivat mauttomia. Yleensä ottaen vuohenjuusto on ollut herkkuani , mutta nyt jäi lautaselle. Kasviksista parsakaali oli kuin märkä "tiskirätti" ja porkkat olivat lähes täysin raakoja. Lisäksi ruoka oli tarjoiltaessa ainostaa haaleaa - kasvikset kylmiä.

Annos oli rankasti ylihinnoiteltu, laadultaan ala-arvoinen ja paikassa muutenkin huokui 70 -lukuinen tunnelma. Never again !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.03.2011
Betyg: 0

Läge

Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu - Route
08 - 8827 111
http://www.huviretki.fi/ravintolat/oulu/fi_FI/oulu/