Okänd

Koivurannan Kahvila

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.06.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hieno kahvila hyvällä paikalla viihtyisän Värtön rannan tuntumassa. Leivät ja leivonnaiset ovat enimmäkseen hyviä, mutta kyllä melko hintavia. Myös juomien hinnat varmasti Oulun kalleimmasta päästä. Palvelu on paikan heikkous, mm. aukioloajat tuntuvat olevan mitä sattuu. Täysin käsittämätön episodi koettiin eräänä kauniina kesäiltana, kun kahvilan sanottiin että sisälle joutuu jonottamaan kunnes väkeä tulee ulos, oli muka niin täynnä. Kuitenkin ohi kävelessä huomasi, että noin puolet pöydistä oli tyhjiä eikä jonoakaan ollut ulos asti. Käsittämätöntä asiakkaiden kyykytystä. Kyllä kai ihmiset itse tietää kuinka täydessä kuppilassa haluavat olla tai miten pitkään kahviaan jonottaa! Tuli kyllä semmoinen olo että ei tarvitse vähään aikaan mennä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.06.2013
Betyg: 0

Kamalaa juustokakkua, liekö lipsahtanut valmiskakku vitriimiin, niin kamala kokemus oli ettei sen jälkeen juustokakkua syöty

Ihmepaikka; 4 hengen seurue saa todella tehdä töitä että saa kahvit + leivät/ leivonnaiset pöytään, mutta hyvä että on ehtinyt syödä niin juuri ehtii haarukan saada alas niin pöytä tyhjenee eli ei pöytiin tarjoilua mutta ei myöskään rauhaa lopettaa ruokailua / ehkä hakea vielä juotavaa tai makeaa toisen kahvin kera ??

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.08.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kaikki leivonnaiset tehdään paikanpäällä ja ne ovat erinomaisia. Ihastuttava kesäkahvila!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.01.2009
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Kursutie 18, 90230 Oulu - Route
(08) 333 944
http://www.koivurannankahvila.fi/

Options