Köket är öppet

Vienna Pizza & Burger

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kebab ranskalaisilla. Ranskalaisiin käytetty mausteseos oli mukava tuttavuus ja koostumus ranskalaisissa miellyttävä. Vesi kuuluu hintaan ja salaatti myös kebabannoksiin. Kebab laadultaan hyvin tavanomaista. Annos kooltaan keskikokoinen. En pitänyt annoksen makeasta makumaailmasta, minkä kastikkeet saivat aikaan. En tule kebabia enää maistaan täällä tästä makeudesta johtuen. Paikan siisteys oli ok ja viihtyvyys mainio. Pitsan testaaminen on vielä erikseen suoritettava. Jospa se säväyttäisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: 0

ko. ravintolan salaattipizza on kyllä aivan huippua! Suosittelen kyllä kaikille. Niin lihan kuin vähän kevyemmänniin maun ystäville. :9 Yö aikaan en ole kyllä ihan varma kasvisten tuoreudesta mutta herkullista on ollut silloinkin eikä ole mitään kuppia tullut :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.04.2015
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.11.2014
Betyg: 0

Parempaa pizzaa ei Suomesta saa. Käsittämättömän hyvää. Palvelukin on ihan eri luokkaa kuin missään muussa ravintolassa. 11 e huippu pizzasta, huippu palvelusta ja juomasta ri todellakaan ole paljon. Lisäksi yläkerrassa on 8 bittinen Nintendo!! Paikan sisustus kaipaa päivittämistä, remontti kuulemma tulossa tänä vuonna. Toivottavasti se ei vaikuta ruoan laatuun!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 26.04.2014
Betyg: -1

Kebab ja ranskalaiset olivat raakoja. :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.04.2014
Betyg: 0

Eilen söin päivällä ja sotkuista oli. Todella sotkuista. Yläkerrassa astuin jonkin kovan päälle: kovettunut fetajuusto kuutio. Myös vessat sotkuisia. Sisustuksessa ei kehumista. Jääkaappi lähes tyhjänä juomista. VESI MAKSAA??

Plussaa: ruoka on hyvää. Mutta vain hyvää, ei niin erikoista että söisin likaisessa "ravintolassa". Kuitenkin vain pizzaa samalla pohjalla ja juustolla kuin joka paikassa.

Tulevasta buffetista vihjattiin, mutta enpä tiedä tulenko.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.02.2014
Betyg: 0

Erinomaista palvelua. Tässä keskustan känkkykeskittymässä Vienna on aina varma vaihtoehto minulle. Pizzojen tomaattikastikkeessa on jopa makua ja lempparini, Opera Special maistuu juuri sille mille kuuluukin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 30.12.2013
Betyg: -1

Kebab oli kuivaa ja vanhan oloista sekä oudon "palanutta". Nälkään söi n. puolet annoksesta ja loput jäi syömättä. Paikka oli tyhjä ja ei ihmetytä jos ruoka on tällaista. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.11.2013
Betyg: 1

Pizzat maukkaita ja isoja. Palvelu hyvää, pizzerian sisustusta voisi hieman päivittää. Kaiken kaikkiaan hyvä paikka, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.11.2013
Betyg: -1

On vähän semmonen poikaboximainens sisustaus (Leffajulistetaulut seinällä, pelejä, koulun penkit) Mutta ruoka oli erittäin hyvää! Asiakaspalvelu oli erikoinen, kun harvoin tulee vastaan miesmyyjää joka hymyilee ja näyttää nauttivan työstään! Harmikseni jääkaappi oli rikki ja juoma oli lämmin. Toivottavasti he saavat sen korjattua koska aijon käydä veljeni kanssa uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 11.11.2013
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hallituskatu 30, 90100 Oulu - Route
08 881 1994
http://www://oulunpizzeria.fi