Köket är öppet

Ravintola Da Max

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (8)

Loistavat annokset!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.07.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvät ruuat. Mutta en ikinä astu kyseiseen ravintolaan. Rahat hävis tililtä. Suuri kiitos!!!! Toivottavasti käytitte rahat fiksusti ja viisaasti. Levitän sanaa ja toivon että jossain vaiheessa kolahtaa teidän omaan nilkkaan. Harmittaa suureasti että teette nuin hyvää sapuskaa mut sit kopioidaan pankki kortteja. Poliisille on ilmoitettu ja toivon hevosen paskaa jatkoa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.09.2015
Betyg: -1

Tulimme suosittelusta, ja onneksi maltoimme etsiä ravintolan vieraspaikkakuntalaisina. Ystävällinen palvelu. Valtavat pizzat, sopivasti täytettä ja hyvältä maistui. Annoksen kruunasi välimeren tuoreelta yrtiltä tuoksuva oregano, jota sai salaattibuffasta. Asiakasystävällisyyttä ilmensi itsepalveluna foliorulla tiskillä, josta näin asiakkaan hakevan ja käärivän lopun ruoan mukaan. Konstailematonta ja hyvä tunnelma!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.08.2015
Betyg: -1

Käyn lähes viikottain syömässä pizzaa. Viime vuoden aikana pizzojen laatu on vaihdellut kovasti. Saa jännittää, että millainen pizza milloinkin tulee. Välillä ei ole täytettä juuri ollenkaan, välillä pää täytettä ( esim. kebab) saa etsiä. Välillä on todella pieni pizza jne. Riippuu, että kuka kokeista on paikalla. Silti se kebab pizza on vaan niin hyvää sen majoneesin kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.03.2015
Betyg: 0

Yllättävän hyvä hamppari. Sämpylä ei mitään hötöä, ja hampurilaisen pihvi jopa oikein hyvä. Ruoka oli huomattavasti parempaa, kuin sisustus antaa ymmärtää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.11.2014
Betyg: -1

Olin syömässä DaMax ravintolassa. Tilattuani ruoan jouduin odottamaan sitä tosi kauan. Huomautin asiasta henkilökunnalle,koska huomasin jälkeeni tulleiden asiakkaiden saavan ruokansa paljon ennen minua. Tilaamani ruoka oli tavallinen pitsa. Kävi niin, että henkilökunta kertoi heidän unohtaneen minut ja tilaukseni. Mutta anteeksipyyntöä he eivät missään vaiheessa esittäneet. Sitten he tarjosivat minulle väärää ja palanutta pitsaa, josta kieltaydyin. Kysyin johtajaa, mutta he eivät vastanneet minulle.Jätin siis minulle tarjotun pitsan ja maksamani rahat sinne ja poistuin. Palvelu oli ala-arvoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2013
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2013
Betyg: 0

Pizzat isoja ja runsastäytteisiä, palvelu nopeaa ja iloista, joskin kiirettä usein tarjoilijapoloisilla. Kebabit aivan loistavia, maxin oma (salainen?) majoneesi vie aivan kielen mennessään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.07.2012
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kauppurienkatu 5, 90100 Oulu - Route