Opens at 10:00

Porin Suomalainen Klubi - Svenska Klubben

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (10)

Ruoka enintään kohtalaista. Ylihinnoiteltu selvästi laatuun nähden. Ennen niin hyvä paikka ei ole enää veroisensa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 12.08.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

loistavaa evästä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 31€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

uskomatonta son**a. Paikan taso on mennyt kuin lehmän häntä alas, kukan ei tiedä mistään mitään ja se näkyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 15.01.2015
Betyg: 0

Useamman hengen seurue, valmiiksi tilattu menu. Sähläystä varauksen kanssa; jouduimme toiseen tilaan kuin oli suunniteltu. Alkuruokina tuikitavallista jäävuoripohjaista tomaattisalaattia, jossa salaatin reunat jo vähän ruskeat... Tavallista, mutta runsasruotoista lohta. Varsin maukasta lidl-tyyppistä perunasalaattia. Punajuuriviipaleita ja mikroskooppisia, kovia vuohenjuustoviipaleita. Pääruoaksi erittäin rasvaista sianliharullaa, sinänsä sieviä häränlihaviipaleita, paahdettuja kasviksia, - ok, mutta melko vähäisesti. Kastiketta oli tarpeeksi, mutta se oli taas hyvin suolaista. Jälkiruoaksi oli odotettu suklaista jouluhalkoa, joka osoittautuikin sitten suklaakääretortuksi, joka oli täytetty puolukkamussella ja päällystetty runsaasti pikakahvilla maustetulla kermavaahdolla. Odotukset eivät täyttyneet. Tarjoiluhenkilökunta ei myöskään ollut täysin tilanteen tasalla ja käyttäytyi lähinnä olutkapakkaan sopivalla tavalla. Luulisi, että ravintolat kilpailisivat huonoina aikoina asiakkaista, mutta näin ei tunnu käyvän. Ns. hyvistäkin paikoista saa täysin sattumanvaraisesti kunnon ruokaa, ja aina yritetään mennä siitä, missä aita on matalin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0

Loistava palvelu, hyvät kabinettitilat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2014
Betyg: 0

Olimme ainoat asiakkaat. Tilat ovat hienot ja palvelu asiantuntevaa. Söin ribsit (19e), jotka olivat "ihan ok" - eivät kuitenkaan peruslounasruokaa parempia. Toinen seurueestamme otti merilohta (25-26e), joka oli kymmenisen euroa vastaavan annoksen hintatasoa kalliimpaa. Kala oli keskimääräistä suolaisempaa. Sanoisin, että yleensä ottaen kokemus jää vaajaksi, joka luultavasti johtaa siihen, että jazzien ulkopuolella pöydät ammottavat tyhjyyttään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.08.2013
Betyg: 0

Alkuruoka oli pyöreälle valmisleivänsiivulle ladottua kuorittua katkarapua suoraan pakastealtaasta ja runsaasti rutistettua sitruunamehua sekaan plus mauton kermapohjainen vaahto. Pääruokana mauton mutta suht murea mutta täysin ylikysä liha myös mauttoman riisikakun ja niukan mutta rapeiden uunivihannesten kera. Pohjanoteeraus oli Valion vaniljajäätelösiivu valmiin mehukastikkeen kera ja aterian kruunasi Töykeä mutta ylenkatsova ja asiaton henkilökunta ! Kiitos !! Taso laskenut vuosien kuluessa kuin lehmänhäntä... :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.05.2012
Betyg: 0

Kodikas ja idyllinen ravintola, etenkin kesäisin! Ruoka kodikkaan maukasta, ehdottomasti kaupungin parhaita ravintoloita!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.04.2011
Betyg: 0

Söimme seurueella etukäteen tilatun kokonaisuuden yläkerran kabinetissa, josta komeat näkymät joelle. Valitettavasti maisemat taisivatkin olla Klubin parhaat antimet.

Alkuun tarjoiltu kermainen sienikeitto oli perushyvää, kylkiäisenä tarjoiltu esipaistettu patonki latisti annosta; onhan Porissa saatavilla mahtavia paikallisiakin leipiä.

Pääruoka, naudan ulkofilepihvi madeirakastikkeella oli kehno esitys. Toiveita paistoasteista ei oltu huomioitu, vaan ruokailijoille tuotiin pihvit miten sattuu. Madeirakastikkeesta oli unohtunut madeira, perunarösti oli ylisuolainen ja lisukekasvikset lötköksi kypsennetty.

Toisen annoksen paahdetussa lohessa ei ollut paistopintaa, mutta kapris-valkoviinikastike oli maukasta. Mitäänsanomattomat lisäkkeet kruunasi kuoritut keitinperunat.

Jälkiruoka, mokka crème brulée, oli valtavan kokoinen, Kismet-palalla koristeltu, outo mutta ihan maistuva annos.

Lopputuloksena, ruoan taso ei tee oikeutta miljöölle ja kauniille puitteille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 27.03.2011
Betyg: 0

Nimi sen kertoo.
Suomalainen Klubi - Svenska Klubben.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 06.05.2009
Betyg: -1

Läge

Eteläranta 10, 28100 Pori - Route
http://www.suomalainenklubi.net/