Köket är öppet

Amarillo-Sokos Hotelli Vaakuna

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kauhistuttava pimeä luola, jossa tarjotaan mättöruokaa ölinän keskellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Ollaan oltu lounaalla nyt pari kertaa ja syöty lounaslistalta ruuat hyviä salaatti nyt vähän köyhä mutta hampurilaislounas erinomainen

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.05.2015
Betyg: 0

.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 18.02.2015
Betyg: 0

Olipa harmi, kova nälkä ja tuttava halusi Amarilloon, kehuikin vielä. No, tarjoilijatyttö kyllä ystävällinen, mutta ei se riitä.S-bonuskin tuli mutta kuten joku tiesikin, vihreä kortti kelpasi joten ei mitään gourmet-ruokaa saanut=(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 1

hyvä ruoka ja palvelu ollut joka kerta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Teksasin pihvi tuli nopeasti, siihen kehut sitten loppuvat. Liha on todella sitkeää, ei maistunut miltään ja ainoana mausteena oli päälle laitettu maustevoi. Ranskalaiset täysin suolattomia. Olisi pitänyt kutsua kokki paikalle, mutta en viitsinyt järjestää kohtausta. Taas tuli todistettu että jos vihreä bonuskortti kelpaa, ostos on silloin aina pilalla. Nyt muistan sen ja S-ryhmä ei saa minusta enää asiakasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 1

Kävimme perheen kanssa Porinreissulla täällä ja ruoka oli erinomaista. Vaimon kala ja itselle tullut entrecote (medium miinus) olivat tehty juuri niinkuin pitääkin. Pihvin kypsyysaste oli juuri oikea ja maku kohdallaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Lapsille tuotiin heti piirustusvälineet ja ruoan saapuminenkaan ei kestänyt kauan. Tarjoilija huomautti ajankohtaisesta tarjouksesta ja antoi jopa vinkin paremmasta lihavaihtoehdosta. Tällaista palvelua saa harvoin edes Helsingin ravintoloissa.

Monien käyntien jälkeen Amarillo pitää edelleen puolensa yhtenä Porin parhaista ravintoloista, jos ei etsitä sitä ylimaallista gourmet-kokemusta. Hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.03.2014
Betyg: -1

Taso on nykyään kamalaa. Ennen oli ihan ok mesta mennä syömään jotain, mutta nykyään lähes kaiken saa pyytää uudestaan tehtynä ja silloinkin se tulee vielä pahempana takaisin. Viime aikoina pihvit on ollut sitkeitä ja yli maustettuja ettei maistu muut kun mausteet(vanhojako?), hampurilaisannokset ja ranskalaiset kylmiä, majoneesisalaatit(coleslaw) härskiintynyttä. Ja palvelun taso on laskenut kuin lehmän häntä. En ENÄÄ suosittelisi kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2014
Betyg: 1

alkoholi juoma oli menossa wanhaksi 2pv. päästä. eivät suostuneet vaihtamaan. kaverilta puuttui annoksestaan pihvi!! toisella kertaa ystävällä oli salaatin joukossa todella iso MATO!! paikan taso laskenut huimasti arveluttavan paljon mokia muutaman kuukauden aikana. Jotain on tapahtunut. todella harmi OLI ykköspaikkamme. Emme mene vähäänaikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.07.2013
Betyg: 1

Annoksen laatu todella huono. Pippuripihvi oli kypsennetty niin pienellä lämmöllä, että näytti keitetyltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 22.03.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori - Route
(02) 528 1167
http://www.amarillo.fi/amarillo-pori.html