Okänd

Bull Bar & Grill

Betyg 3.4 / 5

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lokakuun tarjoukseeen tartuin wingsejä -20% maanantaisin. En ole ennen täällä niitä syönyt. Valitettavasti makuelämys ei ollut kyllä hyvä. Pienessä tarjoiluastiassa kastike oli pohjalla ja siivet ihan naturellina päällä, joten ala sinne sitten uittamaan niitä. Tilattiin kaverin kanssa miedolla kastikkeella siivet. Oli aika tuhti maku miedoksi ja kaverilla valui loppua kohden melkein kyyneleet silmistä vaikka on tulisen ruoan ystävä enemmän kuin minä.
Enemmän minulla haittoi siivistä tullut sivumaku.. oliko kana ok...?! Oli varmaan kun en sairastunut.
Annoksen söi kuin selkäänsä ottaisi, mutta ei ole kyllä Wingstonin voittanutta. Syökää mieluummin täällä hamppareita jne. ku wingsejä. Rento mesta muuten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Awesome place to eat. .
Burgers were from outer dimension.
Love this place, my new favorit.
Awesome staff also, highly recommended.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2016
Betyg: 0

Hampurilaissämpylä näytti ja maistui kaupan vastaavalta tuotteelta. Toivon että tulevaisuudessa sämpylät tehtäisiin itse tai tulisivat edes paikalliselta leipomolta. Sisällä ollut pihvi oli oikein maukas ja lihaisa. Ranskalaiset hiukan al dente, kuten yleensä Hesburgereissa ym. joissa tehdään kiireellä. Täällä aikaa kuitenkin käytettiin, joten odotin hiukan parempaa annosta. Samalla rahalla saa parempiakin burgereita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 01.09.2015
Betyg: 0

Best burgers in Rovaniemi. Best beer selection in town. Best bar keepers too. See a pattern here? Bull is the best!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.06.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.05.2015
Betyg: 0

Paikka tarjoaa erittäin hyvät syötävät. Vaikka valikoima on suppea ja rajoituu pitkälti hampurilaisiin ja kanansiipiin, niin ne ovat hyviä. Ranskalaiset olivat isoja, mutta poikkeuksellisesti kokoonsa nähden olivat hyvin lämpimiä sisustaa myöten. Hampurilainen oli herkullinen ja mehevä. Tarjolla oleva tulisin kastike ei ole sitä hurjinta sorttia, mutta kyyneleet valuivat silmistäni sitä maistaessani.

Pelkästään kapakkana paikka on miellyttävä. Juomavalikoima on hyvä ja hinnat ovat kunnossa (erityisesti opiskelijoille). Kannattaa käydä useammin jos vain pystyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.09.2014
Betyg: 0

Suppea lista, muuten ruoka loistavaa! Baarissa rento tunnelma

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.04.2014
Betyg: 0

Vallan bueno. Ihmisiä oli ihan mukavasti liikkeellä, listat ja juomat saimme suhteelisen nopeasti pöytään. Ruokaa jouduimme odottamaan hieman yli tunnin teknisten ongelmien vuoksi (kone ei lähettänyt kaikkia tilauksia keittiöön asti), mutta asiasta informoitiin heti kun keksivät ongelman. Ruoat tulivat nopeasti ilmoituksen jälkeen ja olivat odottamisen arvoisia. Tuplajuustohampurilainen oli hyvä, ranskalaiset maukkaita ja ribsien kastike todella mahtavaa. Palvelu lappilaisen leppoisaa ja olutvalikoima laaja. Tykkäsin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.02.2014
Betyg: 0

Surkea esitys. .. odotettiin ystäväni kanssa ruokaa 45 minuuttia. kun ruoka tuli, se oli kylmää. Olen matkustannut paljon jenkeissä ja käynnyt syömässä Bullin oloisissa ravintoloissa, ei ole mukava sanoa muttä tämä oli kyllä surkein esitys!!! En kyllä suosittele kenellekkään tätä paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.03.2013
Betyg: 0

Juustoburgeri aivan hyvä ja mehukas. Wingsit kuivahkoja, tulisin kastike oli melko pliisua ja sitä oli liian vähän. Hyvä olutvalikoima!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.03.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Pekankatu 9, 96200 Rovaniemi - Route
016 3300 111
http://www.bullbar.fi

Options