Köket är öppet

Bella Roma, Tampere

italjeniskt
Betyg 1.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (93)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.06.2017
Betyg: 0

Surkeaa ei kannata kokeilla. Palvelu olematonta ja ruoka ala-arvoista lähes Rosson tasoa. Ihmettelen miten paikka kehtaa mainostaa itseään "aidoksi" italialaiseksi ravintolaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2016
Betyg: 0

ÄLKÄÄ menkö talvella ko. ravintolaan. Lähes yhtä kylmää sisällä kuin ulkona. Takit päällä ja lapsilla haalarit jouduttiin pukemaan uudestaan. Kun ruuat tuli, oli pakko hotkia, koska ei pysynyt ns. lämpöisenä ruokana. No, juomat pysyi kylmänä !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.01.2016
Betyg: -1

Kamalaa. Meidät ohjattiin pöytään keskelle ihmisiä vaikka ravintolan reunoillakin olisi ollut tilaa. Pöytään ohjaamisen jälkeen saimme 30minuuttia odottaa jonka jälkeen nousin kysymään tullaanko tilauksia kysymään? Ihmisiä ravintolassa ei ollut paljon. Tilasimme pizzat jotka olivat järkyttävän huonot. Alkusalaattipöytä oli syömäkelvoton, vain salaattia ja muutama purkkimandariini oli jäljellä. Pizzat tehtiin suht nopeasti mutta niiden toimittaminen pöytään kesti 20minuuttia jolloin pizzat olivat täysin kylmiä. Pöydästämme siis näki keittiön tiskille mihin ruoat valmistuttuaan kokilta tulevat. Olimme ravintolassa yhteensä noon puolitoista tuntia jonka aikana viereistä todella likaista pöytää ei siivottu vaikka tarjoilijat sitä vilkuilivat. Pöytä oli likainen jo tullessamme sekä myös vielä kun lähdimme. En suosittele paikkaa kenellekkään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.11.2015
Betyg: 0

Uusi lista ja hieman parempi laatu. Parannusta vanhasta, ihan ok mutta edellenkin parempaa pizzaa saa kyllä muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 05.11.2015
Betyg: -1

Jonotimme 30. 11. noin 20 minuttia, ohjattiin pöytiin. , odotimme tilauksen vastaanottoa 40 min!!!
kun pizzat vihdoin joskus tulivat. olivat tosella pohjanoteeraus!!!
Neidon pizza ihmeellinen kengänpoha, reunoilla n. 5 cn pelkkää pohjaa, omani oli taas hiiltynyt kova möykky!!!
Ravintolapäällikkö totesi saman, kysyi, haluammeko uudet, höh, uudet...emme.
Lopulta pizzoista emme maksaneet mitään, mutta Pepsii veloitettiin, 5.40 euroa, jes.
Näin meillä suomessa, eipä tule kehuja!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Toimittivat valkosipuliallergikolle valkosipulia sisältävän pizzan. Kun kerroin asiasta tarjoilijalle, hän väitti annoksen olevan ilman valkosipulia. Olisivat kyllä tehneet toisen pizzan, mutta aikataulumme takia totesin helpommaksi jakaa vaimoni kanssä hänen pizza kahtia. Ravintola ei laskun maksun yhteydessä pyynnöstä huolimatta suostunut hyvittämään mokaansa mitenkään, olisin ollut tyytyväinen vaikka kahvikupilliseen...! En voi mitenkään suositella ravintolaa, kiertäkää kaukaa jos mahdollista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Ravintolasta oli jauheliha loppu, joten lapset eivät saaneet pasta bolognesea, eivätkä jauhelihapizzaa. Pizzojen reunat olivat hieman kärvähtäneet eikä laatu oikein vastannut hintaa (norm pizzat lounasaikaan 10-11eur). Toisessa pizzassa oli lisäksi kananmunan kuorta lisukkeena. Lounasaikaan ei myöskään ollut listalla aikuisille muuta kuin pizzaa - pastat puuttuivat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.07.2015
Betyg: 0

Pienemmät pöydät alatasolla sisääntullessa ovat hieman ahtaasti sijoiteltuja mielestäni, siihen meidätkin ohjattiin keskelle ruokailijoita. Ylätasolla olisi ollut tilaa. Lohisalaatti oli ihan hyvää, runsas annos. Hintaan kuului myös alkusalaattipöytä, tosin se oli hiukan aneeminen. Kerroimme tarjoilijalle, että meillä on hieman kiire, ja ruoka tuli noin 25 minuutissa. Ihan ok paikka tämmöisenä arki-iltana piipahtaa ohimennessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.06.2015
Betyg: 0

Olimme seurueeni kanssa istumassa iltaa pitkän kaavan mukaan. Oli lauantai ilta klo 19 milloin ravintolat ovat yleensä todella täynnä mutta meille löytyi hyvä pöytä. Söin spagetti carbonaran mikä oli mielestäni todella hyvää. Annos oli niin iso etten jaksanut syödä läheskään kaikkea mutta parempi niin päin kuin että olisi jäänyt nälkä. Talon punaviini oli hyvää ja edullista. Ravintota oli tunnelmallinen ja vaikka oli lauantai ilta, siellä pystyi helposti jutella rauhassa eikä meteli ollut kova. Tarjoilu oli perus hyvää ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.06.2015
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Itäinenkatu 5-7, 33210 Tampere - Route
010 423 3212
http://www.ravintola.fi/bellaroma