Okänd

Thai Restaurant Rice

Betyg 4 / 5

Recensioner (4)

Itselle vielä aika uusi tuttavuus, mutta ensimmäinen kokeilemani thaikkupaikka Tampereella, jossa munakoiso on vihreää pientä aasialaista, eikä sitä aivan erilaista eurooppalaista.

Ruoka-annokset ovat mielestäni erittäin kohtuuhintaisia. 6:tta eri annosta nyt maistettuani, sanoisin että osassa maut hyvin kohdillaan (vaikkei se missään samalta maistukaan kuin paikan päällä Thaimaassa) osassa kokonaisuus jää turhan vaisuksi.

Melko syrjäisestä sijainnista huolimatta joka tapauksessa ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka jossa itse varmasti käyn silloin tällöin uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.05.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kanaa punaisessa curry-soosissa. Riisi oli vanhaa ja todella kökköistä mukaan otetuissa annoksissa. Annosten hinnoissa puolet liikaa kokoon nähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.08.2015
Betyg: -1

kymmeniä kertoja tullut syötyä kyseisessä paikassa. Sekä lounasta että listalta. Aina laadukasta ja hyvää. Hyvä palvelu. Mukavaa että keskustan ulkopuolelta löytyy tälläinen ravintola!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.06.2015
Betyg: -1

Viikonloppuna buffetpöytä 10e. Arkena 8,9e. Pakko myöntää että ulkopuolelta ei näytä thaikkuravintolalta, mutta ruualtaan ehottomasti Tampereen kärkeä. Erinomaisella tavalla maustettua ruokaa, maut erottuvat ja tulisuus ei peitä hyviä raaka-aineita. Tuli syötyä chilipossua, nautaa ja kaalia ja kahta erilaists kanaa. Erittäin positiivinen mesta! Salaattipöytä, erilaiset lisäkastikkeet ja chilisoosit lisäplussa! Todellakin uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Juvankatu 10, 33710 Tampere - Route
https://www.facebook.com/LounaskahvilaRICE