A_herkkusuu

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Zum Beispiel

Ala carte menu Zum Beispiel. Menimme 6 hengen porukalla Porvooseen ja tällä kertaa ruokapaikaksi valkoitui Zum Beispiel aivan vanhan kaupungin kulmalla. Valitsin ravintolan sen listan monipuolisuuden takia, ajattelin että surueestamme jokainen löytäisi varmasti jotakin. Listalta löytyy patsaa, salaattia, meze-annoksia, burgereita, täytettyjä leipiä sekä ulkofilee pihviä ja kesälohta.
Ravintolassa pöydät oli aseteltu kivan väljästi ja helteisestä päivästä huolimatta oli kiva istua sisällä viileässä. Osa tuoleista oli kuluneita ja muutama tuoli oli eri laatua kuin muut, tämä hieman latsiti yleisvaikutelmaa. Pöytään ohjattiin ovelta ja ruuat käytiin tilaamassa tiskiltä. Tarjolla oli kaikkiin annoksiin kuuluva ravintolan mukaan itse leivottu leipä ja voi, sekä sitruksella maustettu vesi. Leivät olivat oikein maukkaita.
Pääruokien kohdalla saimmekin sitten kokea useammankin pettymyksen. Agnus ulkofilee pihvi (annos 32€), joka oli tilattu mediumina oli aivan raaka. Tarjoilija oli erittäin kohtelias ja toimitti pihvin keittiöön. Keittiö oli aseteltu osittain niin että kokit hääräsivät vain baari tiskin takana ja asiakkaille näkyvissä. Kun pihvi toimitetiin kokille näin vihaisen ja turhautuneen pään pudistuksen, kokki oli selvästi eri mieltä pihvin kypsyydestä. Iloksemme saimme kuitenkin hetken päästä pöytään uuden pihvin, jonka kypsyys oli täydellisen medium ja maistuikin annoksen tilaajalle. Uudesta pihvistä iso plussa.
Kaksi seurueestamme tilasi pastaa toinen hirvi-bolognese oli maultaan tavanomainen, riistan makua ei erottanut ja pasta oli aavistuksen liian kypsäksi keitetty. Toinen pasta annos oli prosciutto kinkulla ja pinaatilla. Annos oli niin suolainen että se jäi syömättä.Liian suolaiseksi osottautui myös kesäyrttilohi-annos. Lohi oli myös kypsennetty lähes kuivaksi. Annoksen tilannut harkitsi annoksen lähetämistä takaisin keittiöön, mutta koska seurueemme oli jo valittanut yhdestä annoksesta niin hän tyytyi annokseensa.
Gent´s Burgei osottautui oivaksi valinnaksi ja maistui herkulliselta. Meze salaatti falafelilla ja oli myös onnistunut valinta, hummus oli oikein hyvää, eikä valkosipulia ollut liikaa. Annoksen miinus oli se että se tilattiin ilman fetajuustoa, mutta silti annokseen oli sitä laitettu. Pyyntö ei siis ollut kantanut keittiöön asti.
Annoimme myös palautetta heti ravintolassa ja se otettiin oikein kohteliaasti vastaan. Hinta-laatu suhde oli tällä kertaa pettymys ja odotuksia eivät täyttyneet. Ainakaan näillä näkymin emme ole palaamassa Zum Beispieliin syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.07.2016
Betyg: 0

Kävimme perheen kanssa päivällisellä ravintola Brödissä. Launatai-iltana klo 18 olimme ravintolan ainoat asiakkaat.Sisustus oli erittäin tyylikäs ja palvelu ystävällistä. Juomatoiveet kysyttiin heti ja ruokalistat esiteltiin. Tarjolla oli kuukauden 3 ruokalajin menu, parsa menu sekä ala carte lista. Parsalistan annoksia sai sekä alku- että pääruokana. Juomien kanssa pöytään tuotiin tuoretta lämmintä leipää ja voita, olivat herkullisia. Seureemme tllasi kaksi alkuruokia: valkosipulietanat olivat todella maukkaita ja krutongit päällä olivat mukava lisä. Parmesan gratinoidut tankoparsat ilmakuivatulla kinkulla taas olivat niin suolaisia, että meinasivat jäädä syömättä.
Pääruuaksi tilasimme kaksi nieriä annosta, kaksi maissikanan rintaa ja yhden tankoparsa ja korvasienimuhennos annoksen.
Kana-annoksessa oli luullinen rintapala, perunakakku ja ryytisinappikastike sekä vihreitä papuja ja marinoituja annoksia. Kokonaisuus oli onnistunut, mutta kana olisi saanut olla aavistuksen mehukkaampi ja perunakakun happamuus/imelyys ei ollut omaan makuuni.
Nieriä annoksessa oli herkulliset rapeaksi paistetut nieriäfileepalat, lisukkeena jokirapukastike. Brödin ruokalistassa ei kaikkia lisukkeita mainita ja erään seuruueni ei niin miellyttäväksi yllätykseksi nieriä annoksessa oli edellisten lisäksi savukalaterriini. Jos tämän olisi jo listasta voinut lukea olisi annos jäänyt tilaamatta.
Parsa-korvasieni annoksessa vihreä salaatti ja siihen kuuluva vinegretti oli kottu ja kaadettu koko annoksen päälle. Annoksen tilaaja olisi mielellään syönyt korvasienimuhennoksen ja kirpeän vinegretin erikseen. Muuten annos oli onnistunut.
Listalta puuttuva, mutta tarjolla oleva valkosuklaa creme brulee vadelmien ja mintunlehtien kanssa oli erittäin herkullinen. Kahvit tarjoiltiin ihanista arabian astioista.
Pienistä miinuksista huolimatta ilta oli nautinnollinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 07.05.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Olin päivällisellä. Otin marine krepin eli katkarapuja ja kylmäsavulohta täytteenä. Annos on runsaan kokoinen ja onneksi siis valitsin lisukkeeksi juurekset, enempää en olisi jalsanut. Lohi oli hyvää ja kreppitaikina hyvä ja kevyt. Katkaravut olivat iso pettymys, maistuivat kalaisilta ja seisoineilta. Lisäksi täytteen kastiketta olisi voinut olla vähemmän. Taisi olla tartar- kastike, ei ollut minun mieleeni. Jos olisin ollut toisessa seurassa olisin palauttanut annoksen katkarapujen takia.
Palvelu oli hyvää. Annoksien saamisessa meni kuitenkin yllättävän kauan. Ystäväni vege flammkuchen oli onnitunut valinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites