Daphnion

72 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (68)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Fabric Bistro & Bar

Alkupalana parmesaanipersiljaranskalaiset. Hyvä maku ja iso annos (itselleni liian iso alkupalaksi). Jotain dippiä/kastiketta olisi kaivannut kaveriksi.

Pääruuaksi broileria saltimbocca. Kana oli mehevää ja hyvää, mutta risotto taivaallista! Pääsi oman risottolistani top3:een. Todella makoisaa, eikä sellaista liisteriä kuin jossain paikoissa.

Jälkiruuaksi pannacotta, joka listan mukaan on valmistettu ternimaidosta. Raikas ja viileä jälkkäri ruuan päätteeksi. Kahvin maku pannacotassa mieto, joten ei kannata pelästyä. Itse olisin toivonut enemmänkin sitä makua.

Todella hyvä illallissetti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Istuttiin alakerrassa lähellä tiskiä. Pöydät olivat omaan makuuni liian lähellä; lounaalla toimii, mutta ei niinkään romanttisella illallisella. Olisi tietysti voinut tiedustella pöytävarausta tehdessä parempaa pöytää. Seuraavalla kerralla täytyy käydä testaamassa paikan lounas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 05.11.2015
Betyg: 1

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kaffila

Suolaista ja makeaa joka lähtöön. Useampi gluteeniton vaihtoehto, oma lempparini on rieska paahtopaistitäytteellä. Tuorepuristettu appelsiinimehu saa hymyn huulille. Palvelu on ollut joka kerta aidosti ystävällistä. Pienet tilat, mutta loistava tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.10.2014
Betyg: 0

Wingsit hyviä, hampparit ihan jees. Gluteenittomat hampparisämpylät olivat saapuneet valikoimiin, kiitos siitä, vaikka olivatkin sitkeitä. Gluteenittomuudesta olisi hyvä mainita myös nettisivuilla. Haettiin sapuskat kotiin ja kerrankin oli kunnolliset rasiat. Vohveliperunat ja ranskikset dippeineen olivat superhyviä. Täytyy joskus käydä paikan päällä syömässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Tallipihan Kahvila

Tunnelma kuin mummolassa. .valkoiset liinatkin pöydissä. Ihanaa! Suolaista ja makeaa löytyy moneen lähtöön (salaattia, piirakkaa, kakkua, keksejä). Joka kerta kun olen käynyt on ollut valinnanvaraa gluteenittomien tuotteidenkin suhteen. Teetä saa haudutettuna, josta aina plussaa! Palvelu iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2014
Betyg: -1

Huittisten paras ravintola. Lounaalla puhtaita makuja ja lähiruokaa. Vaihtelevasti pöytään tarjoiltuna ja seisovasta pöydästä. Rauhallinen ja arvokas tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Wanha WPK

Lounasravintola, joka tarjoaa herkulliset sapuskat. Oma lemppariruokani on talon omat kukonpojat paahdettuna. Lounaspöydästä löytyy salaattia, keittoa, itseleivottua leipää, pari lämmintä ruokaa ja jälkiruoka. Paikka on joka päivä tupaten täynnä, jos haluaa syödä rauhassa kannattaa mennä heti klo 11 tai sitten klo 13 jälkeen. Muina aikoina Kahvikammari tarjoaa suolaista ja makeaa, jäätelöäkin löytyy. Saman katon alla myös Ilonan maalaispuoti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kahvila Helmi

Pisteet Kahvila Helmelle. Listalla monta luontaisesti gluteenitonta tuotetta, vaikkakin pakkasesta. Toscakakku oli todella hyvää. :) Palvelu on ystävällistä ja kahvila on ihan mukava, vaikkakin vähän kolkko tunnelmaltaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Leipurin Kahvila
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pyymäen Konditoria

Tunnelmallinen kahvila. Paljon suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Lämpimät voileivät ovat oma lempparini. Gluteenittomia tuotteita useampia vaikkakin pakkasesta, paitsi Budapest-leivos (gluteeniton, mutta SS), joka onkin varsin makoisa. Lounasta saatavilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2014
Betyg: 0


Followers

Followers (1)