Doomchild

56 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (53)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Cafe Bueno

Erittäin kauniisti sisustettu pieni kahvila, jossa on todella ystävällinen ja huolehtivainen palvelu. Kävin syömässä pähkinäkakun ja teen. Kakku oli tuoretta ja maukasta, ja tee tuotiin kannussa. Tarjoilija muisti kysellä maistuiko kakku ja olisinko ottanut lisää teetä. Erittäin mukava paikka, melko hinnakas mutta sen arvoinen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Spice Garden

Pieni paikka, mutta palvelu on ystävällistä ja ruoka erinomaista. Tarjoilija palveli meitä hyvällä englannilla, ja väliin löytyi silloin tällöin muutama suomenkielen sanakin. Annokset tuotiin nopeasti. Naan-leipä oli tuoretta ja ihanan pehmeää, ja ruoka-annokset sekä näyttäviä että erittäin hyvänmakuisia! Paikka todella yllätti, koska ulospäin Garden näyttää ns. perusbaarilta. Ehdottomasti kannattaa käydä kokeilemassa! Tänne tulee mentyä uudestaankin :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.09.2014
Betyg: 2

Restaurant: Gluto Street Food

Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Kasvislasagne maistui ainakin minulle erittäin hyvin, vaikka olikin koostumukseltaan ehkä hieman jauhoisempaa kuin tavallinen, gluteenia sisältävä lasagne. Juusto- ja tomaattikastikkeet olivat oikein makoisia, eikä lasagne ollut ollenkaan liian rasvainen kuten monissa muissa paikoissa. Lasagneannokseen ei kuulu mitään tuorelisäkettä eikä leipää, joten keittiöhenkilökunnankin suosittelema alkusalaatti kannattaa ottaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: 0

Pieni paikka, mutta pitkä annoslista ja maittavaa ruokaa. Valinnanvaraa löytyy myös kasvissyöjille, sillä monet annoksista voi pyytää tofulla tai kasvisvaihtoehtoina. Myös tulisuusastetta voidaan säätää ruokailijan toiveiden mukaan. Palvelu on ystävällistä, eikä annoksia tarvitse odottaa liikaa. Jos ruokailun jälkeen on kiire, laskunkin voi maksaa suoraan kassalle. Miinuksena ehkä paikan pieni koko: pöydät ovat hyvin lähellä toisiaan, joten tila on ahdas ja naapuripöydän keskustelua uusimmista lääkärikäynneistä on vaikea olla kuulematta. Kaikkiaan kuitenkin todella positiivinen yllätys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.12.2012
Betyg: -1

Restaurant: Peninsula1899

Upea ravintola, maukas ruoka ja ystävällinen palvelu. Tilasin tofua ja kiinalaisia sieniä, jotka molemmat olivat helposti parhaita mitä pääkaupunkiseudulla olen missään maistanut. Ruuat tuodaan pöytään heti niiden valmistuttua, joten annokset eivät pääse jäähtymään välissä. Taustalla soivan rauhallisen kiinalaisen musiikin tahtiin oli mukava ruokailla, joskin ravintolan tyhjyys ihmetytti - tänne kannattaa kyllä tulla kauempaakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 31.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Dragon Spring

Yllättävän rauhallinen ja siisti paikka, vaikka sijainnin perusteella odotin pahempaa. Palvelu oli ystävällistä, ja tarjoilija ymmärsi ja puhui melko hyvin suomea. Ruokalista on hyvin kattava, joten vaihtoehtoja löytyi myös porukan ainoalle kasvissyöjälle varsin paljon.

Annokset saapuivat nopeasti, ja maku oli odotusten mukainen: hyvää peruskiinalaista, eli juuri sitä mitä tulimme hakemaankin. Ehkä jotain pientä twistiä olisin toivonut, jotain mikä erottaisi tämän ravintolan muista vastaavista. Muuten varsin pätevä paikka jos kiinalaista tekee mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Daily Spice

Mausteista, hyvää ruokaa ja reilunkokoiset annokset. Haettiin ravintolasta mukaan muutama annos, ja paikka näytti likaiselta, ankealta ja vähintäänkin epäilyttävältä. Itse ruoka oli kuitenkin yllättävän hyvää. Tulinen herkkusieni-sipulipaistos oli tosiaan tulista, mutta maukasta. Mukana tuli reilusti riisiä ja iso ja tuore naan-leipä. Syötävää riitti muutamaksikin kerraksi. Ei hassumpi kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 22.03.2014
Betyg: 0

Tattipasta oli todella maukasta, mehukkaita suuria tattipaloja ja tuoretta, itsetehtyä pastaa. Palvelukin oli ystävällistä ja paikka oikein siisti. Suosittelen lämpimästi, tänne kannattaa suunnistaa vähän kauempaakin! Paikka on tosin aika pieni, eli pöytävaraus lienee suositeltava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.09.2013
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola Sävellys

Piilotettu helmi. Ravintola on syrjässä, ja vaikuttaa ulkoa (ja osin sisältäkin) räkälältä. Sisustuksessa intialaisuus näkyy vain satunnaisissa tauluissa, eivätkä pöytien muovitetut liinat vakuuta sen enempää kuin tahmeat ruokalistat.

Ruoka on kuitenkin aivan toista maata kuin sisustus. Annoksiin kuuluu alkusalaatti, rapea papadum-leipä, riisi sekä valkosipulimaustettu naan-leipä. Annokset ovat maukkaita ja saapuvat melko nopeasti kauniissa astioissa. Kypsyydet ja maut ovat kohdallaan jokaisessa annoksessa, joissa eivät valmiskastikkeet ja pakastevihannekset maistu. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 01.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: City Bamboo

Nuhjuisessa paikassa nuhjuista ruokaa. Kasviskevätkääryleet olivat täysin mauttomia, eikä mukana tarjottu iso kulhollinen vetistä maustekastiketta auttanut. Kunnon hapanimelä chilikastike olisi ollut paljon parempi. Pääruoaksi otin kasviksia ja nuudeleita. Annoskoko oli kyllä suuri ja tarjoilu ystävällistä, mutta ainoa maku pääruuassa oli rasva ja grillin palaneet ruuantähteet. Ainoa plussa tulee annoskoosta ja kasvisten erinomaisesta kypsyysasteesta, mikä ei kyllä kauas kanna kun kaikki maut puuttuivat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 01.12.2013
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites