Espressomyllari
11 RecensionenBadges
Blog link
Recensioner (11)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Loistavaa ruokaa hienossa ympäristössä.
Ihastuttava pala Sveitsiä Mäntän viereisellä mäennyppylällä. Flamkuchenit ja jälkiruokaleivonnaiset olivat mainioita. Sekä sisätilat että terassi kivoja. Kesälauantain sesonkiin henkilökuntaa oli hiukan turhan vähän, mutta palveluasenne silti kohdillaan. Suosittelen ainakin pienempään nälkään!
Iso ravintola kesäisenä arki-iltana melkein tyhjä. Lista laaja ja kiinnostavia annoksia löytyi, valitettavasti osa lautasten sisällöstä oli enemmän sinne päin. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan ok ateria, ja henkilökunta ystävällistä.
Hieno miljöö, fine dining-tyyppiset annokset maistuivat siltä kuin pitikin.
Hieno miljöö, fine dining-tyyppiset annokset maistuivat siltä kuin pitikin.
Perushyvää nepalilaista. Henkilökunta ystävällistä, paikka yleensä iltaisin lähes tyhjä.
Kannas on Helsingin parhaita ravintoloita "perinteinen kuppila"-sarjassa, ja kilpailee tasavertaisesti Salven ja Sea Horsen kanssa.
Perjantai-iltana juomaosastolla tunnelma alkoi jo olemaan katossa, mutta syöjiäkin riitti. Palvelu pelasi nopeasti ja mutkattomasti. Kehujen vuoksi kokeilin häränkuve-hampurilaista; se oli erittäin maukas, ranskalaiset eivät sen sijaan aiheuttaneet värähdyksiä. Aiemmilla kerroilla syödyt muutkin annokset ovat olleet hyvin tehtyä, perinteistä suomi-ruokaa.
Isoja, mutkattomia annoksia viihtyisässä ympäristössä.
Kammarin sisustus on vähän saluunatyylinen, ja lista venyy texmexistä pizzan kautta lappi-ruokaan ja pihveihin. Hintahaitarikin on laaja.
Erityistä gourmeta ei siis ollut tarjolla, mutta Lohikeitto ja Riistaleipä olivat molemmat hyvin tehtyjä, reiluja annoksia. Tarjoilukin pelasi sutjakasti.
Hampurilaiset tiistai-iltana juuri ennen kymmentä.
Henkilökunta asiallista, paikalla muutamia firma-porukan oloisia seurueita. Hotellihenkinen sisustus.
Annokset tulivat suht nopeasti. Ranskalaiset oikeista perunoista, hampurilaispihvi itse tehdyn oloinen. Medium-kypsyys todella punaista, eli juuri makuuni. Maku ei erityisen mieleenpainuva mutta ei lainkaan huonokaan.
Kaiken kaikkiaan perushyvä, mutta hiukan haalea ravintolakokemus.
Jeriksen ravintola näyttää 80-luvun urheiluopiston kahvilalta, ja menimme syömään lähinnä asenteella "kunhan nälkä lähtee". Buffet ei näyttänyt inspiroivalta, joten otimme Rautua ja Poronkäristystä (molemmat n. 22e).
Annokset olivat yllätys; Rautu oli loistavan rapeaksi paistettu, ja lisukkeet erinomaisia. Samoin poronkäristys oli hyvin maistuvaa.
Ruoka ylitti odotukset 200%, paikalla oli muitakin asiakkaita, ja palvelu oli ystävällistä. Miljöötä lukuunottamatta siis nappisuoritus.