Gastros
27 RecensionenHyvä ravintolakokemus on Jumalan kosketus, sen tuottajat pyhimyksiä.
Badges
Blog link
Recensioner (24)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Tämä oli tässä.
Juuri oli meillä pannassa usean vuoden ajan, nyt päätettiin antaa second chance. Pieleen meni taas kerran.
Ruuat olivat hyviä, kuten ennenkin, tilattiin koko alkupalalistallinen pöytään. Saatiin pääosin jaettua kaikki annokset neljään pekkaan. Pääruuatkin hyviä, joskaan ei niitä mitä tilattiin, eikä tasalaatuisia. Allergikollemme vain yksi sopiva pääruoka.
Palvelussa mätti: allergikkoa ei huomioitu riittävästi, alkudrinkit tarjoilija päätti tehdä oman makunsa mukaan, kun tilaamamme tuote oli loppunut, leipää ei tuotu pöytään ennenkuin erikseen pyydettiin, päivän erikoinen paljastui lampaaksi vaikka oli myyty possuna, viinejä ei maistatettu ajoissa, jolloin pääruuat tuotiin jo pöytään ennenkuin saatiin viinit valittua, ei tervehditty lähdettäessä, jne. Ihan pielen meni, eikä mitään huomioitu laskussa. Oli surkeaa seurata kun naapuripöytäkin oli pettynyt. Hääillallisella, raukat.
Ravintola tarjosi meille jälkikäteen uuden mahdolllisuuden ilmaisine ruokineen. Emme hyväksyneet tarjousta. Tämä oli nyt tässä.
PS. Gluteeniton leipävalikoima on kumarruksen arvoinen.
Tämä oli tässä.
Juuri oli meillä pannassa usean vuoden ajan, nyt päätettiin antaa second chance. Pieleen meni taas kerran.
Ruuat olivat hyviä, kuten ennenkin, tilattiin koko alkupalalistallinen pöytään. Saatiin pääosin jaettua kaikki annokset neljään pekkaan. Pääruuatkin hyviä, joskaan ei niitä mitä tilattiin, eikä tasalaatuisia. Allergikollemme vain yksi sopiva pääruoka.
Palvelussa mätti: allergikkoa ei huomioitu riittävästi, alkudrinkit tarjoilija päätti tehdä oman makunsa mukaan, kun tilaamamme tuote oli loppunut, leipää ei tuotu pöytään ennenkuin erikseen pyydettiin, päivän erikoinen paljastui lampaaksi vaikka oli myyty possuna, viinejä ei maistatettu ajoissa, jolloin pääruuat tuotiin jo pöytään ennenkuin saatiin viinit valittua, ei tervehditty lähdettäessä, jne. Ihan pielen meni, eikä mitään huomioitu laskussa. Oli surkeaa seurata kun naapuripöytäkin oli pettynyt. Hääillallisella, raukat.
Ravintola tarjosi meille jälkikäteen uuden mahdolllisuuden ilmaisine ruokineen. Emme hyväksyneet tarjousta. Tämä oli nyt tässä.
PS. Gluteeniton leipävalikoima on kumarruksen arvoinen.
Ruotsinlaivan buffa on tuotu Helsingin keskustaan!
Suosittelen monipuolisuuden sekä erilaisuuden vuoksi ja isoon nälkään.
Toista kertaa käydessä olo tuntui jo kotoisalta tässä tuhannen neliön kellarissa. Tämä ei ole vain buffa (mukaanlukien sushi buffan) vaan myös valitsemasi teppanyaki-eväät (ravut, lohet, mustekala, tonnikala, sika, nauta, lammas, vihannekset) paistetaan kokkien toimesta parilalla ja brasilialaiset churrasco-vartaat kiertävät pöydissä brasilialaisten lihamestareiden asiantuntevissa käsissä.
Juomat tilataan tabletista, joten ei tarvitse odotella tarjoilijaa. Kansainvälinen meininki.
Brasilialaisen lihan ystävänä maistelin kaikki picanhat, mamanhat, filet mignonit ja muut moneen kertaan. Maut aivan huikean kohdallaan.
Viinivalikoima oli hiukan kapea leveään ruokatarjontaan verrattuna. Sushien ja teppanyakilautasen kanssa upposi saksalainen riesling hienosti ja lihan kanssa valitsimme tuttua ja turvallista chiantia.
Tänne tulen uudestaan!
No nyt se löytyi.
Kunnon Bier Stube, hiukan upscale. Hanassa kymmenkunta eksoottista olutta, kolme niistä omasta panosta. Lagerini oli huikea!
Eväspuolella listalta löytyi ainakin burgeri, fish&chips (lohesta??? miksi???), wurstiä, pasta ja oma valintani: puolikas sianpää. Pitkään haudutettu sianpää oli tosi maukas ja rasvainen kokemus, joku saattaa säikähtää rasvan määrää, mutta rohkeasti vaan svinhuvudia kohti. Silmä ja hampaat herättivät hilpeyttä pöytäseurueessa, mutta en antanut sen häiritä. Rapea nahka oli hyvää ja makeasta soosista lisämakua. Huikea juttu!
No tarjoilusta... Sitä ei ole. Maksat tiskille ja keräät siitä juomasi. Ruuat sentään tulee pöytään. Oluita laski hymyilevä ja palveluorientoitunut neiti, joka osasi asiansa. Vastaavasti toinen sankari, joka toi kiukutellen vesikannun pöytään, sai meiltä viileät katseet. Koko palvelukokemus keskiarvona siis plus miinus nolla. Eli ei saa kiukutella työpaikalla!
Onko mukavuudenhalua vai mitä, mutta janoisina kun saa yksi toisensa jälkeen pöytäseurueesta rampata tiskillä, ja pahimmillaan jonottaa, samalla kun ruoka lautasella jäähtyy, näyttäisi ettei tällainen palvelumalli tue kiitettävän ravintolakokemuksen saavuttamista.
Lounaskeittojen legenda oli hiukan himmentynyt.
Melkein kympin hintainen keitto oli aikaisemmin hintansa väärtti, nyt se oli vaisu.
Itämaiseen curry-kookos-vihannes pohjaan sai valita riisin tai nuudelit sekä kanaa tai muita täytteitä. Oma suosikkini on lukuisia kertoja ollut kana-nuudelisoppa. Tällä kertaa siis valjuna versiona, kuin varjona entisestään. Pettymystä ei lieventänyt edes se, että kaveri maksoi sapuskan.
Salaatti- ja keittotiski on saavuttanut parin vuoden aikana kovan suosion ja talvipakkasellakin jonoa riittää ulos asti. Ei tosin pitkään, jollei maut pysy kohdallaan. So, so!
Araratista tilattiin eväät koko porukalle.
Oli pitsaa, kebabia ja kanakoria ja muuta. Kaikki ihan OK, joskin tuliset kastikkeet oli unohtunut. Näyttää olevan sama ongelma muillakin. Luultavasti tulista soosia ei ole olemassakaan, sitä vaan tarjotaan ja sitten jätetään pois...
Kiireisinäkin aikoina tilaukset on toimitettu nopeasti.
Jään tässä ihmettelemään, missä Suomessa on libanonilaiset kebab-paikat, joiden liha ympäri maailman on maukkaudeltaan aivan eri tasoa kuin turkkilainen...
Khukuri on perusnepalilaista, hyvää ja kunnon raaka-ainesita.
Palvelu on kohteliasta ja huomioivaa. Kaikki on kohdallaan, ja siksi täällä asiakkaita riittää.
Omat suosikit Chicken Tikka Masala ja linssipavut/paistettu inkivääri. Hyvään annokseen jotenkin fakkiutuu. Niin kävi tälläkin kertaa. Ja hyvää oli.
Lounas Lungissa oli taas jees.
Oltiin melkeen ekoja lounastajia (11:30), joten eväät tuli riittävän nopeasti. Puolessa tunnissa paikka olikin sitten jo täynnä.
Pinaattisavulohirisotto oli sellaista kun risoton pitääkin olla. Luonaslistalla lähes päivittäin risottovaihtoehto. Suosittelen.
Palvelu oli peruskohteliasta, ei enempää eikä vähempää. Sopii lounaalle ja lungiin paikkaan.
Ruoan lisäksi salaattia ja omapaistettua leipää.
Ihan kiva kulmakunnan juttu ja menen uudestaan.
Farouge on vanha tuttu, en olisi itse valinnut tällä kertaa, mutta menin porukan mukana.
Ruoka oli hyvää, aluksi meze, alkupalakimara (hiukan pliisu) ja pääruuaksi lampaan potkaa, vuorokauden uunissa ollutta, mureaa herkkua. Naapurilla oli pääruokana lampaan kyljyksiä, jotka näyttivät myös herkulliselta.
Palvelu oli ystävällistä ja kaverilla tuntui olevan juttuseurasta pulaa... Viinilistalla vain libanonilaisia viinejä, ylihinnalla.
Viineineen hinnaksi tuli 80 euroa per nuppi. Sen verran oli arvokasta, että piti mennä juomaan Sir Einoon muutama tuoppi suruun.
Lounas Bistro 15:ssa oli loistava.
Maut, tila, palvelu ja hinnat kohdallaan.
Tänään alkuruuaksi 45 asteeseen kypsytettyä lohta fenkolin kanssa ja pääruokavaihtoehtoja kolme, joista valitsin jokirapu-tomaattirisoton.
Lohi oli aivan taivaallista, risotto erittäin onnistunut ja hyvää, joskin itse olisin maustanut sen rohkeammin (valkosipuli, sitruunankuori, basilika, tms.).
Nälkäisten on hyvä tilata myös alkuruoka.
Palvelu oli mutkatonta, ei mitään hienostelua, eikä kikkailua. Ennen maksettiin venälaiseen malliin ruuat etukäteen, nyt saa maksaa lähtiessään.
Kaiken kaikkiaan erittäin mukava kokemus. Suosittelen.