Kardemumma

23 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Chez Dominique

Ravintola edustaa gastronomista taidetta. Yllätysmenut ovat olleet joka kerta upeita. Taidokkaita annoksia ja hyviä makuelämyksiä. Palvelu on hieman ylenpalttista ja miinus siitä, että pöydät ovat ihan kiinni toisissaan. Menulle tulee myös melkoisesti hintaa jos ottaa siihen juomat mukaan. Mutta tästäkin huolimatta upeimpia ruokakokemuksia Suomessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 140€ Tillagt: 02.03.2010
Betyg: 4

Restaurant: Kruo Thai

Allergikon painajainen. Ruuan pitäisi olla soveltuvaa, mutta kaikilla kerroilla olen bonuksena saanut hirveän reaktion. Ruoka on ollut hyvää, mutta palvelu toivottoman hidasta. Sisustus on tyyliä pubi. Jostain syystä paikka on varsin suosittu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 02.03.2010
Betyg: -5

Restaurant: Ravintola Solna

Ihastuttava kortteliravintola, jossa kunninahimoinen keittiö. Ruoka on erittäin hyvää, palvelu vaihtelevaa. Mahtavaa, että munkkiniemessäkin on tämän tason ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 03.03.2010
Betyg: 2

Restaurant: Juuri finskt

Mainio paikka! Viihtyisä pieni kortteliravintola, jossa suomalainen ruoka on kerrassaan herkullista. Sapas annokset kauniita ja kekseliäitä. Erinomaisen hyviä makuyhdistelmiä ja hyviä kastikkeita. Palvelu on vähäeleisen ystävällistä. Myös muut listan ruuat ovat erittäin hyviä. Erikoiskiitos hyvästä kotimaisesta juustovalikoimasta jälkiruoka puolella. Tänne kannattaa ehdottomasti tuoda vierailijat kokeilemaan suomalaista ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 07.03.2010
Betyg: 4

Restaurant: Ravintola Tokyo55

Viihtyisä paikka, jossa palvelu on ystävällistä. Sushit ovat hyviä ja tuoreita, etenkin erikoismakit saavat kiitosta. Pääruuan poro on aivan huippua. Jotkut pääruuista ovat olleet hieman rasvaisen makuisia, joten aina ei täälläkään onnistusta. Jälkkäri brulee vihreällä teellä maistuu aina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 07.03.2010
Betyg: 5

Restaurant: Benjam's Bistro

Tuhtia lounasta. Täällä ei kermassa, suolassa ja öljyssä säästellä. Ihan hyviä pastoja, mutta vaatii jättikannun vettä seurakseen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.03.2010
Betyg: 2

Mutkaton pysähtymispaikka. Suosittu, pieni ja nukkavieru sushipaikka, jossa kuitenkin on lähes aina joku paikka vapaana. Täällä käydään nopealla aterialla nauttimassa perussusheista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 03.03.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Savu

Tervantuoksuinen ja rento paikka. Hieman turisteille suunnatun oloinen, palvelu myös sen oloista. Asiakkaina paljon suuria ryhmiä. Hyviä savustettuja annoksia ja letuista erikoiskiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 07.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Soihtu

Erittäin hyvä teevalikoima. Teen mukana tulee ajastin, joka kertoo koska kyseisen teen haudutusaika on täynnä. Hyvin edullista ja maistuvaa pikkupurtavaa, tarjolla myös päivän keitto. Rauhallinen ilmapiiri ja hassua henkilökuntaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Korea House

Mielenkiintoinen kokemus. Kun Koreaan ei tästä noin vain huitaista on mukava kokea Korea krunikassa. Erilaista aasialaista ruokaa joka tarjoaa keskiverto makuelämyksiä. Palvelu on on ollut ystävällistä ja samalla on saanut opastusta ruuista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.03.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers