Keikobad

11 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Elite restaurang

Mielestäni eräs kaikkein yliarvostetuimmista ravintoloista Helsingissä. Kantapaikka eräille Töölön viisaista mielistä, mutta juomien lisäksi paikka ei tarjoa mitään mieltäylentävää. Kana cafe de paris kastikkeessa oli järkyttävän sitkeää, ja väittely henkilöstön kanssa siitä mitä cafe de paris tarkoittaa vei loputkin voimat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.03.2010
Betyg: -5

Kiistatta Helsingin paras kiinalaisravintola. Erinomainen palvelu, hyvä lounas ja päivällislista, erikoisia makuja, erikoisia mausteita. En edes osaa sanoa, minkä maakunnan mukaan ravintolan keittiösuuntaus on rakennettu, Kiinahan on reippaasti 6 kertaa Euroopan kokoinen, joten paikallisia keittiöitä lienee paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.03.2010
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Solna

Suosikkini monen vuoden ajalta. Vaihtuvat menut, kauden raaka-aineet, konstailematon ja rehti suhtautuminen ruokaan ja keittotaitoon. Solna on parhaita Helsinkiläisravintoloita, ja erityisen mukavaa, että se toimii kauempana keskustan vilinästä. Hyvä viinilista, rauhallinen ja ystävällinen palvelu, ei mikään pikaruokala.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 05.04.2010
Betyg: 4

Restaurant: Zilan

Tosi mielyttävä töölötuttavuus, oivalliset Kebabit, ja messevä palvelu. Kannattaa kokeilla lounaalla tai sen muinakin aikoina

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 21.03.2010
Betyg: 2

Restaurant: Farang

Aivan omassa luokassaan Suomen etniseen satsaavien joukossa. Itselläni oli kova kiire, ja se oli tietenkin oma ongelmani, mutta henkilökunta pyrki parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Ruoka maistelumenuussa oli erinomaista, possu jopa parempaa kuin mannereuroopaan mahtipaikoissa. Asiakaskunta tyylikästä, ja kaikilla näytti olevan hauskaa, joka lisäsi paikan mielyttävää ambienssia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 21.03.2010
Betyg: 5

Restaurant: Full House

Mukava, hiukan kulunut kiinalainen. Palvelu ystävällistä, ruoka keskitasoa parempaa. Peking keitto oli hyvä, samoin pääruokamme, Kung Po-kana oli maustettu, yllättävästi, sellerillä mutta ruoka oli pikanttia ja maukasta kuitenkin. Toisena annoksena tilasimme curry-kanaa, mutta saimme kuitenkin kallikanaa. Onneksi listalla ei ollut liistakälistystä tai poloa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.04.2010
Betyg: 1

Restaurant: Farouge

Mukava ja tunnelmallinen. Ruoka hyvää, meze-lajitelma erinomainen. Ruokalista ei vaihdu juurikaan, mutta ei se taida tämäntyyppisissä ravintoloissa muutoinkaan juuri vaihtua. Viinilistassa on toivomisen varaa, Libanon ei ole yksi suurista viinimaista, ja maistamalla paikallisia viinejä sen ymmärtää hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 05.04.2010
Betyg: 1

Restaurant: G.W.Sundmans michelin-gourmet

Olen aina ollut tyytyväinen, vaikka paikka onkin kallis. Ruoka on Suomen parhaita, ja paikka on omaa luokkaansa tunnelmaltaan. Viinilista on erinomainen, ja palveluun on panostettu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 05.04.2010
Betyg: 1

Restaurant: Kruo Thai

Hyvä ja perinteikäs Thaipaikka. Erittäin ystävällinen palvelu, ja jäätävän kylmää olutta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 05.04.2010
Betyg: 0

Restaurant: Troikka

Mielestäni mukava venäläisravintola, ja menu varsin monipuolinen. Olen käynyt muutaman kerran enkä ole pettynyt. Juomasuosittelu on mukaansatempaavaa, ja hunaja-valkosipulivotka on selkeän terveysvaikutteista. Liha mehevää ja konstailematonta. Ei mikään gourmet-piperrys, mutta takuuvarma nälänmatkaansaattaja, ja pitää minkä lupaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 21.03.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites