Kultikulta

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Taco Nito

Tullut jo vakkari lounaspaikaksi. Alusta toimintaa selvästi parannettu, menua laajennettu ja sisustusta muutettu. Olen kokeillut menulta kaikkia annoksia ja suosikiksi noussut possukulho salsa morolla. Ruoka selvästi paikanpäällä tehty ja aina tuoretta. Ihana lisä tullut viime kuussa kun saan lounaan päälle vielä palan vaniljaherkkua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola blanko

Sunnuntai brunssi toimii edelleen vaikka hinta ja valikoima hieman tippunut viime kerrasta kesältä. Ruoka edelleen hyvää ja palvelu toimii itsepalveluna. Luulen kuitenkin että palaamme vasts kesällä kun hedelmä pöytä saadaan taas koreammaksi. Kaiken kaikkiaan maittava sunnuntaibrunssi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 09.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Mami

Juurikin mamin etanat saavat meidät aina palaamaan uudestaan. Kuhakin erittäin hyvää muttei erikoista. Palvelu pelaa aina ja ruoka tuotiin ajoissa. Ruokalista vaihtuu sopivin väliajoin mutta etanat säilyvät mikä on hyvä juttu. Turun lempipaikkoja ja hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 07.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Sergio's

kampasimpukka sulaa suussa. Juuri oikein tehty joka kerta ja toivon että pitävät tämän listalla. Karitsa erittäin hyvää mutta mausteita saisibolla enemmän. Palvelu ystävällistä ja saimmd ruoat ajoissa. Hinta voi tuntua joskus liialta annoskokoihin nähden. Turun suosikkipaikkojani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 07.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Sergio's

Söimme 3 ruokalajin annokset. Kampasimpukkaa, pääruokana karitsaa ja jälkiruokana tiramisua. Kampasimpukka ehdottoman onnistunut. Maut tasapainossa ja simpukka suli suussa. Karitsa sopivan kypsää ja suli myös suussa. Tiramisu ok ei erikoista.

Palvelu ok mutta ei hienostoravintolan tasoa. Sama sisustuksessa näin jouluaikaan muutama pallo siellä täällä. Koko seurue kuitenkin tyytyväisiä ja tulen kyllä takaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 07.12.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites