Mempuli

29 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (28)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Keskustan parhaimpia kiinalaisia ravintoloita. Maukas ruoka, jota itse tosiaan olen lähinnä ottanut mukaan take-away:na. Palvelu on muuten mukavaa, mutta kerran tilaustani moitittiin ikävästi "lasten ruoaksi" ja yritettiin varsin kovasti tyrkyttää muita annoksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 23.03.2014
Betyg: 3

Restaurant: Classic Pizza Sello italiensk, pizza

Ihanaa pizzaa, tosin ei kuulu perusperjantai-iltaan kirpeän hintansa vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 1

Restaurant: Restaurant Lime Leaf

Pari kertaa lounasbuffeeta kokeilleena en valitettavasti voi suositella. Kaikki ruokalajit olivat sinänsä ok, mutta mikään ei jäänyt erityisen positiivisena mieleen, mutta kyllä ne kurnivan vatsan täyttää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: -1

Jo pari kertaa kokeiltuna Putte'sin kunnon rucolakasalla peitetty kanttarellipizza on mahtavan hyvä (joskin syntisen rasvainen). Täytteissä ei säästellä, ja varsinkin toisella yrittämällä sieniä oli pizzassani jopa riittävästi kolmeen pizzaan! :) Ekalla kerralla sieniä oli tosin varsin säästeliäästi, mutta kanttarellin kaltaisen kalliin raaka-aineen kohdalla sen ymmärtää. Oma valintani oli selvästi parempi kuin seuralaiseni lammaspizza, jonka pelkkä lammasjauhelihatäyte alkoi kyllästyttää jo muutaman suupalan jälkeen.

Yhdyn monien muiden arvostelijoiden kommentteihin siitä, etteivät pimeä ravintola, keinuvat tuolit ja liian kovalla soitettu musiikki luo toivomaani lounastunnelmaa kun puhetta tuskin edes kuulee. Take away-pizzana Putte's kyllä toimii mainiosti!

Juomista vedetään ryöstöhinta, ja ensi kerralla jätän kyllä kokikseni tilaamatta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 17.07.2014
Betyg: 2

Restaurant: Hou Wei Asian express

Kiinalainen ruoka kotiinkuljetuksella kuullosti liian hyvältä ollakseen totta, ja olihan se.

Asun lähellä ja olen jo kauan halunnut kokeilla kyseistä ravintolaa, mutta eat.fin huonot arvostelut olivat tähän asti pidätelleet minua - nyti mätäkuussa raolleen jätetty jääkaapinovi oli pilannut illan ruuat, eli päätinpä olla rohkea ja ottaa riskin.

Tilasimme kana-katkarapu-nuudeleita, jotka maistuivat (toisen arvostelijan osuvia sanoja lainaten) navetalta. Valitettavasti annos oli lähes syömäkelvoton. Seuraavan aamun lennon takia en edes uskaltanut syödä tätä ateriaa.

Kevätkääryleet olivat sinänsä hyviä, mutta mukana tullut hapanimeläkastike toi lähinnä mieleen vain makean, pipparkakuisen joulun.

Toisena ateriana tilasimme Kung-Po-kanaa. Ateria oli mauton ja riisi kuivaa, mutta sinänsä jopa syötävää.

Hinta tosin on edullinen ja annokset kookkaita, eli jos nämä tekijät ovat makuelämystä tärkeimpiä, niin Hou Wei saattaa olla paikkasi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 29.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kultainen Tai

Pääkaupunkiseudun suosikkikiaasialainen!

Suosittelen erityisesti Kantonin kanaa, paistettuja nuudeleita ja thairuokia! Ravintola itsessään on vähän kolkko, joten olemme aina tilanneet ruoka-annokset mukaan ja ainakin mukaanotettuina annokset ovat oikein hyvän kokoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Lounasbuffet vaikuttaa eurokiinalaiseen tottuneen ruokailijan näkökulmasta ensin vieraalta, mutta Mei Linin ruoisssa on maut kohdallaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Aangan

Aangania kerran kokeilleena, ravintola ei valitettavasti vastannut arvostelujen perusteella saamiani odotuksia. Ravintolan eduksi pitää myöntää, että valitsin listalta verrattain "tylsän" vaihtoehdon - ehkä ravintolan muut annokset ovat maittavampia. Ottamani annos oli ainakin suosimieni nepalilaispaikkoihin verrattuna niin tylsää höttöä, etten tiedä vierailenko täällä uudestaan (maistui kanalta tomaattikermakastikkeessa) - lähikorttelin asukkaana pitänee antaa ravintolalle toinen mahdollisuus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurang

Salaattilounas on maukas ja riittävä; lisukevaihtoehtoja riittää vaikka jokaiselle viikonpäivälle - kesähelteillä täyden terassin sijasta voi oman salaattinsa syödä vaikka Esplanadin puiston nurmella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kin Sushi

Kin Sushilla on ydinkeskustan paras thaikku-sushi-buffet. Buffeessa on täyttävän thaikku-pöydän lisäksi monipuolinen sushivalikoima, jota täydennetään jatkuvasti. Sushi on keskivertosushia, mutta sushibuffaan nähden hyvää.

Ravintolassa on myös poikkeuksellisen hyvät vege-sushivaihtoedot - tämän lisäksi ystävällinen henkilökunta toi seureemme kasvissyöjälle vielä erikseen hänelle keittiössä valmistettuja vegesusheja pyytämättä, hänen vain kysyttyä mitkä vaihtoehdot olivat kasvissyöjälle sopivia ja mitkä eivät.

Lisäksi lounaan suhteellisen edulliseen hintaan kuuluu kahvi ja limut.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites