Nirjulin

13 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Bistro Helsinki 15 italiensk bistro

todella hyvä lounas! Klassisen tyylikäs salaattipöytä, hyvää tuoretta leipää ja aina yhtä ihania ja maukkaita annoksia. Hinta ehdottomasti kohdallaan. Loistava palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 20.10.2011
Betyg: 2

Restaurant: Virgin Oil Co.

Kolmesta ruokalajista sain lähettää kolme takaisin keittiöön. Syyt: tomaattikeitosta puuttui oleellinen 'vuohenjuusto mousse', pihvi jonka olin tilannut medium raw:ina kasviksien kera tuli medium plussana perunoiden kera, ja viimeiseksi (mutta sitä en tainnutkaan enää jaksaa lähettää takaisin) jäätelöpallo johon kuului kastike ja kermavaahto, tuli pelkistettynä pallona pöytään. Palvelu oli töykeää ja välillä ihan täysin kokematonta. Vaikka loppupeleissä ruoka oli ihan hyvää, siinä meni liian monta asiaa pieleen. En tosin voi sanoa että olisin yllättynyt, sillä kyseessä oli S-ketju ravintola...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 14.05.2012
Betyg: 3

Restaurant: Il Bucatino

Hirveä "asiakaspalvelu": lautaiset vietiin kun yhdellä oli vielä ruoka kesken, viineistä suositeltiin AINOASTAAN kalleinta, ja koko ajan oli tunne että he yrittävät päästä niin nopeasti kuin mahdollista, eroon asiakkaista. Ja kyseessä ei ollut lounasaika. Risotto oli suoraansanottuna pahaa, frutti di mare pasta oli ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 14.05.2012
Betyg: -1

Restaurant: Lungi
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 07.02.2012
Betyg: 0

Restaurant: Cantina West tex-mex
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 23.01.2012
Betyg: 0

Restaurant: Cantina West tex-mex

Kokemuksena, ravintolasta on tullut hieman muovipöytäliina, shotteja tyrkyttävä ja yleisesti hieman Chicos-mainen. Palvelu oli myös hämmentävä. Ne ei sitten maininnut kun tilasi alkuruuan ja pääruuan että pääruoka voisi ruokkia nelihenkisen perheen...kuin myös se alkuruoka. Pääruuasta söin kaksi haarukallista ja loput mukaan. mutta hyvää oli! erittäin hyvää ruokaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 20.10.2011
Betyg: 4

Restaurant: Ravintola Tokyo55

Jos haluaa hemmotella itseään ihanalla lounaalla niin Tokyo55 buffet is the place to go. Todella hyvää. Ainoa kritiikki: riisi oli joissakin susheissa edelleen lämmintä, muuten todella hyvää!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 23.01.2012
Betyg: 0

Restaurant: Maxill international

Maxill on ollut perheen luottopaikka varmaan yli 10 vuotta. Palvelu aina yhtä mukavaa, ja ruoka aina yhtä hyvää. Maxilliin kun menee, tietää mitä saa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 20.10.2011
Betyg: 1

Restaurant: New Bamboo Center

Vilkas ja kovaääninen tarjoilija saa aina hymyn leviämään. Bamboossa on aina kova vilske ja vilinä. Ruoka tulee nopeasti ja on aina yhtä hyvää. Luottopaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 20.10.2011
Betyg: 5

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Ruoka aika hajanaista ja sekavaa. Periaatteessa hyvää mutta maut ei ehkä ihan yllä odotuksia. Vaikka ihan ystävällisiä, henkilökunta on hidas ja hajamielinen. Suosittelisin enemminki drinkkejä kun ruokaa vaikka sekin on ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.10.2011
Betyg: -1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites