PikkuMika

8 Recensionen

Kokonaisvaltainen kokemus. Atmosfääri pitää olla hyvä. Tarjoilijat pitää olla mukavia ja osaavia. Seura pitää olla hyvää. Ruoka ja juoma pitää olla sopivia toisilleen sekä maultaan hyviä.

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Gorkha

Hyvä tuore naanleipä on näissä nepalilaisissa oleellinen asia. Raita oli hyvä ja raikas. Korma oli hyvän makuinen. Lounasravintolana voi suositella. Lounas annos ei ollut ehkä maailman suurin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.11.2010
Betyg: -2

Restaurant: Grotesk

Lounas kesällä 2010 oli kyllä hintansa värtti - tais olla jotain alle 20 euroa ja kolme ruokalajia ja oli aivan maistuvaa - voi suositella. Syksyllä 2010 illallinen oli taas hintaansa nähdän todella kaukana vaikka ravintola olosta, jossa suurinpiirtein samat hinnat. Viinit ehkä ei osunut hyvin ruokiin ja tulipahan annos joka oli way too suolainen. En täysin tuomitse paikkaa. Tarjoilija oli hyvä ja mukava, huumorintajuinen ja asiantunteva. Mutta samalla rahalla löytyy helsingistä useita parempia paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 21.11.2010
Betyg: 3

Restaurant: Domo

LOUNAS: 14 sushipalaa joissta 4 nigriä 3 sahimia ja loput rullia. Riisi oli susheissa onnistunut. Lohta ehkä liikaa, mutta niinhän sitä taitaa lounaspaikoissa saada. Hinta ei ehkä tässä osun laadun kanssa kohdilleen, mutta kyllä tätä sushia mestana voin suositella. Käyn vielä jokupäivä testaamassa muutkin kuin sushit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 22.11.2010
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Old Sophie

Pitsat on huomattavasti paremmat kuin perus pitseriassa. Ruuan taso ja hinnat on laskenut vuosien saatossa reilusti, valitettavasti. Menu on verrattavissa huoltoasemien vastaaviin. Paljon käytetään pakasteita (vihannekset ym). Palvelu on toiminut aina loistavasti, ellei paremminkin. Jos pitää suositella, niin syö pitsa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.11.2010
Betyg: 1

Restaurant: Mandarin Court kinesisk

LOUNAS BUFFET: Suomalaiseen makuu tehty ns. kiinalaista ruokaa. Samat saavit ja samat ruuat päivästä toiseen. Omassa genressään eli lounas kiinalainen ja thai ja buffet pöytä + ns. sushia vielä lisäksi, keskinkertainen tai alle. Sushit on luokattomia, riisi on todella heikkoa näissä. Tästä ei mitään kulunaristista nautintoa lounaalla saa, mutta jos ei muuta keksi niin saa mahan täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Da Vinci

Lounas testattu. Atmosfääri oli aika surkea. Tummaa paneelia tai vastaava seinät täynnä. Ensvaikutelma todella kolkko, kun vielä tyhjä kylmävitriini ensimmäisenä osuu silmiin. Salaattipöytä ala-arvoinen. Kurkku ja tomaatti omissa astioissa ja salaatti silppu omissa - ei muuta. Leipä oli kaupan valmiiksi viipaloitua pussi leipää - surkea. Tilasin jonkun tomaattisen kanapasta. Kana oli kuivaa ja sitä oli todella vähän. Hyvää oli tagliatellen kypsyys joka oli täydellinen aldente, tosin tuli mieleen että kyseessä oli tuuri kuin taito. Tomaattikastikkeessa ei sinänsä ollut mitään maullista valittamista. Kokonaiskuva ravintolasta oli lounaaksi välttävä ja en mene kuin vahingossa uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55

ankanrintasashimi, siinä ei ollut mitään erikoista ja maku ei ollut mitenkään erityisen hyvä. Sushit oli jees. Marmorihärkä oli melkein pilalla, piti olla medium, mutta käytännössä oli täysin kypsä joten pilalla. Teriyaki kastike oli ihan jees, mutta ei mitenkään erikoinen. Miso keitto oli - no se nyt on samaa joka paikassa ei erottunut mitenkään. Samanlainen jälkkärin saa chicoksessa - ei säväyttänyt mitenkään. Sushien osalta voinen suositella, mutta en lähtisi toiselta puolelta kaupunkia niitä hakemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 12.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Cheng Long

Hinta ja laatu kohtaa - annokset isoja varsinkin take away. Tämä on siis peruskiinalaista Suomalaisen makuun tehtynä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.03.2009
Betyg: -1


Bilder


Followers

Following (1)